Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Lunchboot

Heerlijk lunchen op de Lunchboot in Utrecht!
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot

Waarom is de Lunchboot in Utrecht zo goed?

Lunchen in Utrecht op een unieke manier? Kies dan voor de Lunchboot! Laat het Utrechtse decor aan je voorbij trekken en geniet gelijktijdig van de lekkerste lunch. Want waarom zou je binnen willen zitten tijdens de lunch als je ook kunt genieten van dat prachtige Utrechtse erfgoed. Denk out of the box en verras je collega’s met deze bijzondere lunchbelevenis op het water!

Aan boord van onze Lunchboot combineer je de culinaire verwennerij met het bewonderen van de historische schoonheid van Utrecht. Terwijl je geniet van heerlijke gerechten en drankjes, glijden de grachtenpanden en bruggen voorbij. Het is niet alleen een smakelijke ervaring, maar ook een visuele traktatie. Verrijk je lunchpauze met een vleugje luxe en ontdek Utrecht vanuit een uniek perspectief!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Stap op bij onze makkelijk bereikbare opstapplek in hartje Utrecht en geniet van de Lunchboot. Van te voren spreken we af wat je je gezelschap wilt voorschotelen. Soep met lekker belegde broodjes is de meest gekozen optie. Maar uiteraard kunnen we er ook wat bijzonders van maken. Zo zijn tapas ook perfect in te zetten als lunchmaaltijd. Of wat dacht je van een Indonesische rijsttafel? Voor welke culinaire invulling je ook kiest, dit wordt gegarandeerd een gezellige vaart!

Op- en Afstappen en faciliteiten

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats en faciliteiten van de Lunchboot? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Een groot deel van het Utrechtse bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben niet altijd een toilet of verwarming aan boord, houd hier rekening mee.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Lunchmenu naar keuze
  • Vruchtensap

Beoordeling van onze klanten

Diervoeding Tak

Goed georganiseerd, goede uitleg en lekker eten. We hadden van te voren gevraagd of de gids in het Engels en ... Lees verderDuits kon vertellen, maar helaas was het enkel in het Engels.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Stefanie | Diervoeding Tak

gemeente Amsterdam

Bedankt voor het sturen van het filmpje, we hebben erg veel lol gehad en dat is duidelijk terug te zien ... Lees verderin het filmpje. Graag wil ik jouw bedanken voor de goede hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 5
gemeente Amsterdam

Min VWS

Erg leuke vaart gehad met de sympathieke Suus als onze schipper. Het erg was erg cosy op de boot. Route ... Lees verderook mooi :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Claudia van Heeswijk | Min VWS

Groei&Bloei afd. Rijswijk

De boottocht ging prima! Er is genoten van de lekkere broodjes en de mooie gedekte tafels! De bediening was prima ... Lees verderen de kapitein een ervaren stuurman! Helaas was het geen stralend weer, maar toch bleef de stemming er in! Dank voor jullie verzorging en het prettige contact wat we hadden!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henk Hamoen | Groei&Bloei afd. Rijswijk

Rabobank

Wij hadden de lunchboot geboekt voor het 25 jarig jubileum van een collega. Doordat je op een boot samen geniet van ... Lees verderlekker eten en drinken is de setting net even anders dan de geijkte borrel waar mensen vaak in groepjes opdelen. Het was ideaal en veel mensen waren zelfs vergeten hoe mooi de stad is! De schipper was prima, het eten was heerlijk, het zonnetje scheen en aan al onze wensen (zelfs de last minutewensen :) ) was voldaan. Helemaal top! Onze jubilaris kijkt met heel veel plezier terug op een geslaagde middag! Nogmaals dank voor de goede organisatie en fijne contacten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank

Familie uitje

Deze boottocht met de hele familie was voor ons allemaal een schot in de roos, vooral voor onze Amerikaanse gast. ... Lees verderHij vond deze rondvaart de fijnste en de mooiste van de rondvaarten die hij in Nederland had gemaakt in de afgelopen weken. Leuk toch? We hadden alles mee: mooi weer, prima schipper, lekkere broodjes en een prachtige tocht! Wat ook bijzonder was, was dat het de start van het nieuwe universiteitsjaar was. we zagen de nieuwe studenten in lange rijen op de kade lopen. Lotte, dankjewel voor de fijne samenwerking en ik zal zeker reclame voor jullie maken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ina | Familie uitje
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner