Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Tapasboot

Haal de Spaanse zon en smaken aan boord!
Tapasboot

Waarom is de Tapasboot zo goed?

Dit wordt genieten! Met de Tapasboot van Puur* Utrecht vaar je twee uur lang door de mooie Utrechtse grachten, maar waan je je toch in Spaanse sferen. Hoe? Met een uitstekend tapasmenu natuurlijk! Geniet van jamon serrano, tortilla’s, brood met aioli en garnaaltjes in de olie en klets gezellig bij met jouw favoriete mensen. Deze gezelligheid vergeet je niet snel!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Deze Utrechtse boottocht verloopt perfect, daar zorgen wij graag voor. Of je nu wat tapas wilt als borrelhapjes of een compleet menu: wij zorgen in overleg met jou graag voor de juiste samenstelling. Behoefte aan entertainment aan boord? Van gids tot accordeonist: wij hebben een uitgebreid bestand met fijn boord-vermaak! De boot is op iedere dag van het jaar op ieder tijdstip te boeken.

Op-en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Utrecht zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten je kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw tapasvaart zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Tapasboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het Utrechtse bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben geen toilet of verwarming aan boord.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Tapasmenu naar keuze (Dieetwensen? Geen probleem!)
Bekijk Sushiboot
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Sushiboot

Verse Sushi, een lekker wijntje en plezier met elkaar: zo mooi kan Utrecht zijn!
Bekijk Sushiboot
Bekijk Gek op Holland boot
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland boot

Test jouw vaderlandse kennis op het water
Bekijk Gek op Holland boot
Bekijk Pubquiz Boot
vanaf €42,50 p.p. excl BTW

Pubquiz Boot

Stap aan boord en test jouw algemene kennis
Bekijk Pubquiz Boot