Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Escaperoom Mysterium

Speel onze Escaperoom Mysterium in een middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht. Ontsnap jij?
Escaperoom Mysterium
Escaperoom Mysterium
Escaperoom Mysterium
Escaperoom Mysterium
Escaperoom Mysterium
Escaperoom Mysterium
Escaperoom Mysterium
Escaperoom Mysterium

Waarom is Escaperoom Mysterium zo goed?

Escaperoom Mysterium is anders, uitdagend en interactief. Natuurlijk is het een lastige escaperoom, maar je hebt geen superpowers of een Einstein brein nodig. Het allerbelangrijkste? Goede samenwerking! Zo versla je samen het Mysterium. Een uur vol puur plezier en creativiteit… wedden dat je je dit uur over 23 jaar zult herinneren?

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Geen tijd te verliezen! Volg de clues, kraak de codes en verdien je vrijheid. Je hebt maar één uur dus wees snel. Ben je slimmer, beter en sneller dan de rest? Kom met je vrienden, familie of collega’s en beleef één van de leukste uitjes ooit. We dagen je uit. Lukt het je binnen de tijd om de sleutel te vinden? Mysterium is een wereld vol verborgen raadsels, bijzondere technische uitdagingen en creatieve oplossingen. Makkie? Dat hoop je maar. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of bekijk direct beschikbaarheid en boek online op Mysterium.nl.

Escaperoom Mysterium is geschikt voor groepen tot en met 10 personen. Voor groepen groter dan 10 personen, is onze Mobiele Escaperoom ‘De Strijd’ perfect geschikt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 2 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 8,25 p.p. excl. btw
  • Locatie in hartje centrum
  • Vriendelijk ontvangst
  • Professionele begeleiding
  • Groepsfoto na afloop

Beoordeling van onze klanten

Op 12 juli met een groep vrienden de escaperoom Mysterium gespeeld. De meesten van ons hadden al een paar escaperooms gedaan, ... Lees verdereentje was 'nieuw'. We hebben het enorm naar onze zin gehad. De beleving begint al bij de ontvangst, en voordat je de ruimte in gaat, zit je al helemaal in het verhaal. De aankleding is ook tot in de puntjes aansluitend bij de beleving. De room heeft en grote variatie aan puzzels en mysteries. Je wordt in een logische flow van de ene naar de andere puzzel geleid (als je ze oplost), het is helder wat decor is en wat 'gepuzzeld' moet worden. Hier en daar een verrassingseffect zorgde voor de kerst op de taart. Een absolute aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sanne Roemen
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele Escaperoom De Strijd

Ga de uitdaging aan in ons Mobiele Escaperoom De Strijd in Utrecht spel. Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Een hilarische manier om elkaar beter te leren kennen is tijdens Ranking the Company in Amsterdam!
Bekijk Ranking the Company