Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Fotosafari

Ontdek Utrecht op een nieuwe manier door creativiteit en durf
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari
Fotosafari

Waarom is Fotosafari zo goed?

Maak je klaar voor een spannende fotosafari, want Utrecht is net zo meeslepend als de Afrikaanse jungles en savannes. Je gaat in teams de stad in om diverse foto-opdrachten te vervullen, die gedurende de route op de smartphone verschijnen. Alles staat geheel in teken van jungle, exotische beesten en de woeste natuur. Het is immers een safari! Spot de bijzonderheden en leg ze vast op de gevoelige plaat. De Utrechtse rimboe heeft zo haar eigen wildlife! De Oudegracht is vandaag jouw Congo rivier, de binnenstad jouw spannende wildernis. Zorg dat je dit rijke reservaat als jouw broekzak kent, daag de andere teams uit via de smartphone en zorg dat je als eerste het eindpunt bereikt. Pas onderweg wel op voor de scheurende bromponies, hèt favoriete vervoersmiddel van de Utrechtse jungle bewoner.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Waan je op vakantie en ontdek de meest bijzondere plekken van de stad! Op de startlocatie staat er al een enthousiaste Puur Ranger voor je klaar. Van hem of haar krijg je een korte uitleg èn overlevingspakket. Alles wat je nodig hebt zit erin: een verrekijker, safarihoed en smartphone met safariroute. Dan is het tijd om te gaan! Bang om opdrachten te missen of de weg kwijt te raken in de wilde stad? Geen paniek, alle locaties met bijbehorende opdrachten worden op de telefoon getoond. Zo kan iedereen zich concentreren op de opdrachten. Dat is wel nodig, want wie heeft gezegd dat wilde pauwen spotten in de Binnenstad een eitje is? Wees creatief, heb lef en je zult merken hoe bijzonder deze safari is. Na twee uur puzzelen en fotograferen ontvangen we je met een lekker drankje voor de prijsuitreiking. Welk team legt de stadsjungle het beste vast en gaat naar huis met de bokaal?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Utrecht
  • Enthousiaste spelmaker
  • Spelmaterialen en een smartphone of tablet voor ieder team
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Gezamenlijk bekijken van alle tijdens het spel gemaakte foto’s
  • Link naar een digitaal album met de tijdens het spel gemaakte foto's

Beoordeling van onze klanten

De fotosafari door Utrecht gespeeld; erg leuke activiteit en goed georganiseerd. Duidelijke spel uitleg en met eenvoudig te gebruiken app. ... Lees verderWe waren met een grote groep en het verliep vlekkeloos.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Klaver

Antonius Ziekenhuis

Afgelopen maand de fotosafari door Utrecht gespeeld met een grote groep mensen; de groep werd verdeeld in kleine groepen van 6 ... Lees verdera 7 personen. Het was een erg leuke activiteit en goed georganiseerd. Duidelijke spel uitleg van te voren en met een eenvoudig te gebruiken app. Het spel heeft leuke foto''s opgeleverd en vooral veel lol en gezelligheid. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Klaver | Antonius Ziekenhuis
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met jouw team uit bezet Utrecht. Start in het centrum en probeer door samenwerking en tactiek te ontsnappen. Speel The Great Escape in Utrecht!
Bekijk The Great Escape
Bekijk Citygame Utrecht 2.0
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame Utrecht 2.0

Met de tablet in de hand, strijdend door de binnenstad tijdens de Citygame 2.0 in Utrecht.
Bekijk Citygame Utrecht 2.0