Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De Utrecht Challenge

Speur, daag uit en los op. Win onze Grote Utrecht Challenge!
De Utrecht Challenge
De Utrecht Challenge
De Utrecht Challenge
De Utrecht Challenge
De Utrecht Challenge

Waarom is de Grote Utrecht Challenge zo goed?

Overal in de stad zitten clues verborgen. Spannend. Challenge na Challenge scoor je punten en leer je de stad en je team steeds beter kennen. Ga voor maximale teambuilding en gezelligheid en boek deze speurtocht gelijk.  Genoeg om te lachen en om te ontdekken. Zie talent vanzelf naar boven drijven en ontdek in je team de handelaren, de creatievelingen en de levensgenieters. Iedereen geniet van de uitdagingen, breinbrekers én natuurlijk van elkaar. Onderweg passeer je Utrechtse hoogtepunten. Langs het kleinste huisje aan de Oudegracht, via de Neude tot aan de Domtoren. Ontdek tijdens de route de leukste feitjes over de Domstad, los puzzels op en laat je verrassen door de originele foto en film opdrachten op de route. En vergeet niet: sterke teamspirit betekent overwinning! Utrecht wacht op je.

Waar kan je je op verheugen tijdens dit uitje?

Deze speurtocht klopt van start tot eind. In een gezellig café in de Utrechtse binnenstad verwelkomt onze enthousiaste spelmaker jouw gezelschap. We starten met een korte introductie en het indelen van de teams. Iedereen klaar? Het avontuur en de stad wacht. Tijd om samen de stad te verkennen en punten te scoren met de originele raadsels, QR-code opdrachten, ‘Uteregse’ vragen en grappige foto en film uitdagingen. Elk team loopt een zelf uitgestippelde route. Alle antwoorden binnen? Dan is het tijd voor de afsluiter: een spetterende prijsuitreiking. Welk team heeft de meeste punten gehaald en gaat naar huis met de prijsbeker?

Op zoek naar een puzzeltocht volledig op maat gemaakt? Wij bieden alle mogelijkheden tot het toevoegen van vragen of opdrachten op maat. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige Utrechtse locatie
  • Enthousiaste Puur* spelmaker
  • Alle materialen
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

YourTravel

Een leuke tour/spel voor een groep van minimaal 8 personen. Leer Utrecht kennen aan de hand van een leuk spel ... Lees verdermet verrassende opdrachten. Perfecte en flexibele organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lucienne | YourTravel

Simmons & Simmons

Voor mijn 50e verjaardag hebben we met 37 personen de Utrecht Challenge gedaan. Door de goede organisatie hebben we een hele ... Lees verderleuke dag gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Simmons & Simmons

De organisatie was geweldig, alles is vlekkeloos verlopen. Het spel was erg leuk om te doen. Puur Utrecht denkt mee ... Lees verderover het invullen van de dag, maar staat ook open voor eigen ideeën. Het bedrijf is zeker een aanbeveling waard
Deze review kreeg als cijfer een 5

Odbs de Holterenk

Wij waren met een groep van 10 personen, verdeeld over 2 teams. Beide teams hebben een ontzettend leuke middag gehad en de ... Lees verderstad op een andere manier bekeken dankzij de Utrecht Challenge. We vonden het erg leuk elkaar toevallig onderweg tegen te komen en de foto’s die bij de opdrachten hoorden zijn nog vaak bekeken haha!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Suzan en Jobke Ten Have, Rozema | Odbs de Holterenk
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met jouw team uit bezet Utrecht. Start in het centrum en probeer door samenwerking en tactiek te ontsnappen. Speel The Great Escape in Utrecht!
Bekijk The Great Escape
Bekijk Citygame Utrecht 2.0
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame Utrecht 2.0

Met de tablet in de hand, strijdend door de binnenstad tijdens de Citygame 2.0 in Utrecht.
Bekijk Citygame Utrecht 2.0