Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De Grachtenkamer

Vergaderen direct aan het water
De Grachtenkamer
De Grachtenkamer
De Grachtenkamer
De Grachtenkamer
De Grachtenkamer
De Grachtenkamer
De Grachtenkamer

De Grachtenkamer

De Grachtenkamer is één van de mooiste vergaderlocaties van Utrecht. Authentiek aan het water en midden in het hart van Utrecht. Dit maakt echt het verschil. Een moderne meeting oom in een stoere middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht. Strak en zakelijk, maar met led-verlichting om te toveren tot sfeervol en warm. Sla de luiken aan de werf open en vergader met uitzicht op kabbelend water en langsvarende bootjes. Doe nieuwe inspiratie op en laat de creativiteit weer stromen in de Grachtenkamer.

Voorzieningen

De Grachtenkamer vergaderruimte is van alle gemakken voorzien: Wi-Fi, flat screen, flip-over, koelkastje en keukentje. Kom nader tot elkaar en beleef deze inspirerende vergader locatie! Aanrader; combineer je meeting met een lunch, diner, training, boottocht, rondleiding, spelprogramma of workshop.

Bereikbaarheid van de Grachtenkamer

De ligging van de Grachtenkamer is gunstig, met gemakkelijke toegang tot belangrijke bezienswaardigheden in de stad. Op loopafstand bevinden zich het Centraal Station (CS), Neude, Janskerkhof en Vredenburg, waardoor de locatie ideaal is voor gasten die de stad te voet willen verkennen of snel toegang willen hebben tot deze plekken.

Daarnaast is de bereikbaarheid van de Grachtenkamer per auto ook zeer goed doordat de nabijgelegen Springweg parkeergarage beschikbaar is. Deze parkeervoorziening vergemakkelijkt het reizen met de auto en biedt een handige optie voor gasten die met eigen vervoer arriveren. De combinatie van toegankelijkheid te voet en met de auto maakt deze locatie geschikt voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

Capaciteit

De capaciteit van de ruimte van de Grachtenkamer is geschikt voor verschillende opstellingen, waaronder:

Blokopstelling De ruimte biedt plaats aan maximaal 18 personen in blokopstelling, waardoor een interactieve en gezamenlijke setting wordt gecreëerd.

Theateropstelling Voor evenementen zoals presentaties of lezingen is er voldoende ruimte voor maximaal 30 personen in theateropstelling. Deze opstelling bevordert een efficiënte spreiding van informatie en is ideaal voor grotere groepen.

Prijzen

Dagdeel  (09:00 tot 13:00 of 13:00 tot 17:00):  v.a. €250,-
Dag (09:00 tot 17:00): v.a. €450,-
Avond (18:00 tot 22:00): v.a. €250,-
Extra uren (per uur):  v.a. 70,-
Weekendtoeslag (per dagdeel): v.a. €70,-

 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 2 personen
  • 04:00 uur
  • Prijs op aanvraag
  • Zaalhuur
  • Beamer
  • Scherm
  • WiFi

Beoordeling van onze klanten

Focus Marketing Research

Prachtige vergaderlocatie en alles was top geregeld. Puur Utrecht heeft meerdere activiteiten voor ons bedrijfsuitje in Utrecht verzorgd; een vergaderruimte, ... Lees verderescape room en een boottocht en alles viel zeer in de smaak bij onze werknemers.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Selina Gordon | Focus Marketing Research

Abnamro Bank NV

ik kan niet anders zeggen dat het een top locatie was, een mooie locatie om met je team een brainstorm ... Lees verdersessie te plannen of andere activiteiten. De service was fantastisch. er werd met je meegedacht en meegewerkt om er een top dag van te maken. Dat is gelukt. Zeker de afsluiting op de boot , helemaal top. Dank je Puur voor de service en tot de volgende keer
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anita Veerman | Abnamro Bank NV
Bekijk Leeuwenbergh
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Leeuwenbergh

Bekijk Leeuwenbergh
Bekijk Proeflokaal vandeStreek
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Proeflokaal vandeStreek

Deze brouwerij is de speeltuin met 16 verschillende taps!
Bekijk Proeflokaal vandeStreek
Bekijk De Grote Werf
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

De Grote Werf

Vergaderen in een authentieke werfkelder
Bekijk De Grote Werf