Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De Grote Werf

Vergaderen in een authentieke werfkelder
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf
De Grote Werf

Maak het verschil. De Grote Werf zorgt voor je beste meeting, workshop, training, vergadering of borrel ooit. Een perfecte vergaderlocatie pal aan het water van de Oudegracht. Kies voor de beste balans tussen middeleeuwse sfeer en modern comfort. Alle techniek is aanwezig. Wat voor effect wil je? De Grote Werf is multifunctioneel en ruim. De sfeer van je event passen wij makkelijk aan. Strak zakelijk of warm gezellig? Alles kan. Laat de creativiteit stromen. Plof comfortabel neer op één van de leren banken om uit te buiken of na te praten en probeer zeker eens de bijzondere Jasmijnthee of de Bombay Green Tea cocktail. Aanrader: combineer De Grote Werf met een boottocht of teambuilding event. Utrecht is prachtig!

Nieuwsgierig? Vraag hier beschikbaarheid en inspiratie aan! Of kijk op degrotewerf.nl voor méér informatie over de vergaderruimte.

Capaciteit

Blokopstelling: 30 personen
Een blokopstelling is ideaal voor een brainstormsessie of vergadering waarbij er een presentatie wordt gehouden. Kies een blokopstelling voor een super brainstormsessie of goede presentatie of vergadering.

Theater opstelling: 55 personen
Ook een theater opstelling is zeer geschikt wanneer er presentaties worden gehouden. Goede start van een presentatie. Alle neuzen staan dezelfde kant op!

Receptie opstelling: 60 personen
Wil je een meer informele sfeer creëren? Dan is de receptie opstelling de beste optie. Borreltijd of netwerken? In een mum van tijd heeft de Grote Werf alle ruimte.

Heb je speciale wensen voor je bijeenkomst? Laat het ons dan weten! We verzorgen ook borrelgarnituren, sushi of een uitgebreid buffet. Op maat afgestemd op jouw groep en budget. Bel ons op 030 – 7271093 om de mogelijkheden te bespreken.

Voorzieningen

De Grote Werf is van alle gemakken voorzien: Wi-Fi, flatscreen, flip-over, koelkastje en keukentje. Kom nader tot elkaar en beleef deze inspirerende vergaderlocatie! Aanrader; te reserveren in combinatie met Escape Room Mysterium of een andere leuke teambuildingactiviteit!

Bereikbaarheid

Op loopafstand van het CS, Neude, Janskerkhof en Vredenburg. Ook met de auto is de locatie goed bereikbaar door de nabij gelegen Springweg parkeergarage.

Prijzen

Ochtend (09:00 tot 13:00):  v.a. €250,-
Middag (13:00 tot 17:00): v.a. €250,-
Avond (18:00 tot 22:00): v.a. €250,-

Hele dag (9:00 tot 17:00): v.a. €450,-

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 2 personen
  • 04:00 uur
  • Prijs op aanvraag
  • Locatie
  • Zaalhuur
  • WiFi
  • Beamer
  • Scherm

Proeflokaal vandeStreek

Deze brouwerij is de speeltuin met 16 verschillende taps!
Bekijk Proeflokaal vandeStreek

Restaurant Dengh

Dé perfecte locatie voor diverse soorten evenementen met eigen boerderij én kasteeleiland
Bekijk Restaurant Dengh

Anafora

Anafora is uniek en prachtig gelegen in het hart van het groene en waterrijke Máximapark.
Bekijk Anafora