Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Mereveld

Een bijzondere locatie in het groen
Mereveld
Mereveld
Mereveld
Mereveld
Mereveld
Mereveld
Mereveld
Mereveld
Mereveld
Mereveld

Waarom is Mereveld zo’n goede feestlocatie?

Te midden van het groen en toch dichtbij de Utrechtse ring en het stadscentrum vind je Mereveld. Mereveld is goed bereikbaar vanaf de A12 en A27 en treinstation Utrecht Lunetten is op loopafstand. Op het terrein is volop kosteloze parkeergelegenheid, wat een waardevol voordeel is voor gasten die met de auto arriveren. Mereveld is een bijzonder gastvrije evenementen locatie in hartje Nederland. In de boerderij bevinden zich drie locaties. Elke sfeervolle ruimten beschikt over alle moderne faciliteiten die je nodig hebt voor je event. Laat je door onze eigen keuken verrassen en geniet van de gastvrije service, terwijl je je laat onderdompelen in de unieke ambiance van onze boerderij. Mereveld biedt de perfecte balans tussen een warme, gastvrije sfeer en professionele voorzieningen.

Of je nu een intiem samenzijn plant of een grootschalig evenement organiseert, Mereveld biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring. Laat je ideeën tot leven komen in onze veelzijdige ruimtes, ondersteund door een team dat zich inzet voor het succes van jouw evenement. De haarden in de zalen stralen warmte en gezelligheid uit, wat de sfeer ten goede komt. In het zomerseizoen bieden onze exclusieve terrassen een heerlijke buitenervaring voor jouw gezelschap. Kortom, Mereveld biedt niet alleen een centrale en goed bereikbare plek, maar ook een veelzijdige en sfeervolle omgeving die perfect is afgestemd op de wensen en behoeften van diverse evenementen.

Mereveld is een locatie voor ieder denkbaar evenement: bedrijfsfeest, kerstdiner, zomer of winter BBQ (de barbecue kan binnen aangesloten worden!), eindejaarsfeest, product lancering of andere informele bijeenkomst! Dit is niet zomaar een locatie; het is de plek waar jouw evenement helemaal tot leven zal komen en prachtige herinneringen worden gemaakt.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 40 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 37,50 p.p. excl. btw

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Leeuwenbergh
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Leeuwenbergh

Bekijk Leeuwenbergh
Bekijk Proeflokaal vandeStreek
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Proeflokaal vandeStreek

Deze brouwerij is de speeltuin met 16 verschillende taps!
Bekijk Proeflokaal vandeStreek
Bekijk Restaurant Dengh
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Restaurant Dengh

Dé perfecte locatie voor diverse soorten evenementen met eigen boerderij én kasteeleiland
Bekijk Restaurant Dengh