Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (642 reviews)
 • Nederlands
 • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur Game Show

De populairste online Game Show van het moment. Het beste van alles verpakt in één variant. Dit wil je niet missen!
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
 • Sensationele Game Show vanuit onze greenscreen studio met AV apparatuur
 • De perfecte manier om aan teambuilding op afstand te doen
 • Hilarische, spectaculaire en interactieve quizrondes!
 • Liever een online event dat op maat voor je wordt gemaakt? Bekijk dan ons Online Event op Maat voor alle personalisatie mogelijkheden!

Waarom is de Puur Game Show zo goed?

Wij hebben de beste spel-onderdelen van al onze online spellen met elkaar gecombineerd tot de Puur Gameshow! Dit online event is een combinatie van de meest aansprekende onderdelen, zoals rondes uit de Pubquiz, Minute to Win it Challenges, een korte interactieve Muziek bingo en andere ludieke vragen en opdrachten maken deze Puur Game Show spannend en flitsend! 

Puur Events heeft haar eigen studio ingericht tot een gezellige spelomgeving. In deze green screen studio is jullie event dus helemaal in stijl ingericht, feestelijk versierd en aangekleed met bingomolen. Dat wordt genieten!  Tijdens de Puur Game Show ligt de presentatie in handen van een ervaren presentatrice of presentator, die op geheel eigen wijze het spel met de groep speelt

Waar kun je je op verheugen tijdens dit online bedrijfsuitje?

Op een door jullie gekozen tijdstip komen alle collega’s online bij elkaar. De groep verzamelt in de online feestruimte waar feestelijke muziek op de achtergrond draait. Als iedereen ingelogd is komt jullie presentator of presentatrice in beeld en heet iedereen welkom. Eventueel neemt het management nog even het woord voordat de Puur Game Show echt begint.  

Voorafgaand aan het spel vindt contact plaats tussen de presentator en jullie contactpersoon. De inhoud wordt afgestemd en het spel wordt indien gewenst aangepast aan de wensen van jullie contactpersoon. Jullie contactpersoon krijgt een mail met korte uitleg toegestuurd die naar alle deelnemers moet worden doorgestuurd zodat iedereen zonder probleem kan inloggen en de fun meteen kan beginnen. Onze gezellige host zorgt ervoor dat teams worden ingedeeld. De teams kunnen zich voor opdrachten terugtrekken naar hun eigen break-out room en daar de team challenges, andere uitdagingen en breinkrakers oplossen. 

Uiteindelijk zijn alle rondes doorlopen, de antwoorden behandeld, de challenges gespeeld, heeft ieder team gedanst of gezongen. Onze presentator maakt na 90 minuten de balans op en dan zal er duidelijk worden welk team de meeste punten heeft behaald en er vandoor gaat met de eer en de felbegeerde trofee. Missie geslaagd. 

Zie je graag een bepaald onderwerp terugkomen in deze Game Show? Of heb jij zelf een vragenronde in gedachten waarvan je zéker weet dat jouw gezelschap die geweldig gaat vinden? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!

Uitjes in coronatijd? Ja dat kan zeker!

Goed, positief en effectief. Puur Utrecht zorgt voor je leukste online event van het jaar. Veilige teambuilding en samen vooruit kijken. Dat is het effect van een écht goed online en coronaproof activiteit. Dit online bedrijfsuitje is gebaseerd op de een succesvolle combinatie van bestaande fysieke varianten uit ons brede assortiment en is net zo raak! Want we begrijpen wat zorgt voor echte teambuilding.

Laat onze eventexperts je inspireren over de mogelijkheden van een effectief online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt. Beleving zal altijd mensen dichter bij elkaar brengen. Een online bedrijfsuitje is net wat jij en je collega’s nu nodig hebben. Ons enthousiaste team en presentatoren zorgen ervoor dat ook de thuiswerkers weer extra betrokken worden bij je team. Veilig en goed. We geloven in online.

Sidebar

Informatie

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
 • Live presentatie vanuit één van onze gezellige studio's
 • Live presentatie van een enthousiaste Show host
 • Online streaming techniek
 • Pubquiz rondes, Minute to Win it Challenges, korte interactieve Muziekbingo en andere ludieke opdrachten.
 • Onderdelen zijn voorzien van audio- en/of videofragmenten
 • Prijsbeker voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

Plaats een review
Bekijk Online Event op Maat Online Event op Maat

Online Event op Maat

Laat Puur Events zorgen voor een fantastisch programma en verbind je team door online samen te komen.
Bekijk Online Event op Maat
Bekijk Online Cocktail Workshop Online Cocktail Workshop

Online Cocktail Workshop

Shake en stir met jouw vrienden of collega’s! En dan? Tijd om te proeven en te perfectioneren.
Bekijk Online Cocktail Workshop
Bekijk Online Bob Ross Workshop Online Bob Ross Workshop

Online Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Online, gezellig, creatief en een prachtig landschapsschilderij door jou gemaakt
Bekijk Online Bob Ross Workshop