Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Utrecht Top 10!

Utrecht Rally

Van Utrecht gaat mijn hart sneller kloppen. Gezellig en stads, ons kent ons en altijd wat te beleven. Wat ik het liefst doe in Utrecht? Lees het hier. Puur tips tijd!

  1. Met de Utrecht Rally leer je de stad kennen zoals je dat nooit eerder deed. Bloedfanatiek en met een missie race je door de stad om samen met je team verschillende opdrachten te volbrengen. Per Segway en tuktuk door de stad en puzzelen maar! Geen nood, je hebt genoeg tijd om af en toe de unieke grachtenhuisjes te bewonderen of de Dom te zien shinen. Doen!
  2. Over de Dom gesproken: wat een gave toren is dat! Het is de hoogste kerktoren van Nederland en uniek in zijn soort. Wist je bijvoorbeeld dat de Dom is losgeraakt van de rest van de kerk door een tornado? Bizar… Meer leren over de Dom? Boek dan een rondleiding in de toren en bewonder de Utrechtse skyline of daal af in de catacomben!
  3. Op zoek naar spanning? Dan heb ik geen keuze en laat ik je opsluiten in de beste escaperoom van Utrecht: het Mysterium. Het Mysterium doet iets met je. De mensen die je dacht te kennen zie je op een compleet andere manier. Het is yoga voor je ziel: er komen gedachtes en emoties in je op waarvan je niet wist dat je ze had. Geloof mij, na het Mysterium bekijk je de wereld op een andere manier. Cornelius Vossius groet u!Escaperoom Utrecht
  4. In Utrecht zullen er altijd hevige debatten bestaan over wie het beste ijs maakt. Maarrrrr….. mijn favoriet is Venezia! In een ouderwetse kraam op de gracht, de liefste medewerkers en het lekkerste ijs. Altijd moeilijk kiezen…..wordt het framboos met munt of limoen met basilicum?
  5. Zeg je Utrecht dan zeg je grachten, zeg je grachten dan zeg je varen. Ik heb de prachtigste vaararrangementen voor je klaarstaan. Floating dinner is echt een aanrader! In een mooie boot vaart u van voorgerecht via het hoofdgerecht naar het dessert. Wisselende restaurants, verschillende uitzichten en de kans om bij iedere gang van tafelschikking te wisselen  Nooit saai!
  6. Liever Utrecht te voet ontdekken? Aan de wandel dan maar! Mijn favoriet is de Binnenstad Wandeling. Alles in één bij deze wandeling: grachtenhuisjes, hofjes en moderne architectuur. De beste gidsen laten de pareltjes van Utrecht zien. Dat wil toch iedereen?
  7. Een bedrijfsuitje in Utrecht? Dan raad ik echt onze stadsspellen aan. Van Wie is de Mol tot Citygame de Erfenis: zie je collega’s in een totaal ander licht met de mooie Utrechtste kerken en middeleeuwse panden op de achtergrond.De Erfenis Utrecht
  8. Even weg uit de stad? Spring op de solex en ontdek samen met je vrienden of collega’s het Utrechtse achterland. Met een routekaart paraat rijdt u door de mooiste Utrechtse natuurgebieden. De tochten zijn het leukst met een gids erbij: al crossend unieke feitjes over Utrecht te horen krijgen, zo gaaf!
  9. Vergaderen in een werfkelder kan ik je ook echt aanraden. In de werfkelder ben je afgesloten van de wereld en ben je onderdeel van de rijke historie van de stad. Ongestoord de belangrijke zaken bespreken! Adempauze nodig? Gooi de deur open en geniet van de langsvarende bootjes. Heerlijk ZEN-moment.
  10. Neerzijgen in je stoel en in een andere wereld stappen. Naar de film in Utrecht doe je in het Louis Hartlooper Complex. Vroeger een politiebureau, nu een heerlijke bioscoop met fijne films en over al hoekjes om lekker wat te drinken.

Geniet van Utrecht!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief