Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puurder Anouk Gortzak is zo cool.

Sommige feesten kosten meer moeite dan anderen.  Waar dat aan ligt? geen idee…soms de plek, soms de puzzelstukjes. Soms gewoon gedoe.
Feit is wel dat je aan het einde van de avond dan extra supervoldoening voelt en blij bent dat je zó een verschil kan maken. We gaan namelijk niet voor makkelijk en normaal! En dat Puurder Anouk dan ook nog de meest geweldige referentie krijgt…Tja … dan snap je weer helemaal waarom je dit doet en niet gekozen hebt voor een ander beroep. Bedrijfsuitjes en feesten plannen is het leukste beroep van de hele wereld!

RONKENDE REFERENTIE;

Beste Anouk Gortzak en collega(s)

We hebben een super feest gehad, alleen maar positieve reacties en de verhalen zullen nog wel komen! Ik wil jullie bedanken het zat echt super in elkaar het liep allemaal perfect in een woord geweldig. Ik was de laatste paar dagen behoorlijk zenuwachtig. maar gelukkig was ik niet alleen Wat als zelf jij er van droom dat het allemaal fout zou gaan.. Toen ik dat hoorde had ik gelijk het gevoel dat gaat goed komen vanavond want als jij er zelfs van droomt dan is dat een teken dat je er echt mee bezig bent. nogmaals mn complimenten hoe het allemaal is verlopen en hoe jullie ons hebben ontvangen ook je collega (sorry ben haar naam kwijt) dat gaf een heel goed en warm gevoel. echt alles was goed de dansact de dj en alle andere entertaiment de dj had misschien een ander gevoel omdat hij niet iedereen van zijn stoel kreeg maar het was perfect. Toen het voorbij was had ik echt even het gevoel om jullie even rond de nek te vliegen omdat het zo super was (daar heb ik nu spijt van natuurlijk dat ik dat niet gedaan heb…. Wie weet komt er nog wel eens een feest) na bijna 2 jaar organiseren was het een hele ontlading dat het zo goed was verlopen. 

nogmaals bedankt en we zijn benieuwd naar jullie reacties en zeker ook naar de fotos.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief