Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Ideeën voor een dagje uit met het team in het mooie Utrecht

Dagje uit Utrecht

Heb jij zin in een onvergetelijke teamdag in het prachtige Utrecht? Bij Puur* Events weten we hoe belangrijk het is om een event te organiseren dat niet alleen memorabel, maar ook gewoon ontzettend leuk is. Dus, leun achterover, pak een kop koffie (of thee, ik discrimineer niet), en laat mij jou inspireren met een paar geweldige ideeën voor een dagje uit met het team in Utrecht.

Leestijd: 3 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

Citygame Utrecht: Het strijdtoneel van de Domstad

Met de tablet in de hand en de adrenaline door je aderen, ben je klaar voor de Citygame Utrecht! Deze activiteit verandert de binnenstad in een uitdagend strijdveld vol GPS-punten. Wat maakt dit zo goed? Nou, stel je voor: je rent door de gezellige straatjes van Utrecht, probeert sabotageacties te ontwijken en je tegenspelers te verslaan in bloedstollende duels. Elke opdracht daagt je tactische en intellectuele vaardigheden uit, en je weet nooit wat er op je tablet zal verschijnen.

Je kunt je verheugen op een gezellige ontvangst op een centrale locatie, waar onze enthousiaste spelmaker je in teams verdeelt en je de missie van de dag uitlegt. Elk team bepaalt zijn eigen route en probeert zoveel mogelijk opdrachten te voltooien. De mini-games en sabotage-opties maken het alleen maar spannender. En als kers op de taart is er aan het einde een presentatie van alle gemaakte foto’s en video’s. Wie weet sta je wel te shinen met de overwinningstrofee!

Beleef een spannende Citygame in Utrecht en strijd met je team door de historische binnenstad!

De Utrecht Challenge: Speurtocht 2.0

Als je denkt dat speurtochten ouderwets zijn, think again! De Utrecht Challenge is dé manier om de stad te ontdekken en je team beter te leren kennen. Wat is er zo geweldig aan? Het draait om teamwork, gezelligheid en flink wat humor. Overal in de stad zijn clues verstopt en het is aan jou en je team om ze allemaal te vinden. Je ontdekt de stad op een interactieve manier, van het kleinste huisje aan de Oudegracht tot de iconische Domtoren.

Na een warm welkom in een gezellig café in de binnenstad, krijg je een introductie en worden de teams ingedeeld. Gewapend met originele raadsels, QR-code opdrachten en grappige foto- en filmuitdagingen, begint het avontuur. Elke groep kiest zijn eigen route en scoort punten met elke oplossing. En aan het einde van de dag? Een spetterende prijsuitreiking om te zien welk team de meeste punten heeft gescoord en met de beker naar huis gaat!

Sloepen Puzzeltocht: Utrecht vanaf het water

Voor diegenen die Utrecht op een unieke manier willen ontdekken, hebben we de Sloepen Puzzeltocht. Stap aan boord van een sloep, navigeer door de grachten en los onderweg uitdagende puzzels op. Het water biedt een geheel nieuw perspectief op de stad en zorgt voor een ontspannen, maar spannende ervaring.

We starten op een centrale locatie waar onze spelmakers je uitleggen hoe je een sloep bestuurt. Geen vaarbewijs nodig! Zodra je je kapitein hebt gekozen en de regels doorgenomen zijn, is het tijd om het water op te gaan. Onderweg beantwoord je vragen over Utrecht en het leven op het water, werk je samen om puzzels op te lossen en geniet je van het prachtige uitzicht. De dag wordt afgesloten met een spannende finale om te zien wie de trofee mee naar kantoor neemt.

Verken de grachten met de Sloepen Puzzeltocht en geniet van een uniek bedrijfsuitje in Utrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dus, ben je klaar om je team te verrassen met een van deze fantastische uitjes in Utrecht? Of het nu gaat om de competitieve Citygame, de hilarische Utrecht Challenge of de ontspannende Sloepen Puzzeltocht, bij Puur* Events zorgen we ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes geregeld is. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden! Tot snel in Utrecht!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief