Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking & Floating Dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement. Bekijk de opties voor een Walking & Floating Dinner in Utrecht!
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner

Waarom is de Walking & Floating Dinner in Utrecht zo goed?

Wandelen, varen en eten: de beste dingen die je in Utrecht kunt doen! Onze stadgids en kapitein staan klaar om jouw gezelschap te begeleiden van restaurant naar restaurant voor een fijn diner. Wij hebben de leukste Utrecht kenners in huis om jullie de ultieme wandeling door de stad te laten beleven en ook onze kapitein vaart de mooiste route. Zo bereik je ieder restaurant vol verhalen en nieuwe indrukken. Ga lekker zitten, laat je verwennen door de gastheer of -vrouw en geniet van al het lekkers op jouw bord. Dit arrangement is puur genieten: dé perfecte afsluiter voor een teamuitje in Utrecht dus!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze stadgids en kapitein staan klaar om jouw groep te begeleiden van restaurant naar restaurant voor een fijn diner. Jullie beginnen met een heerlijk voorgerecht, waarna de gids jullie opwacht voor een bijzondere wandeling langs de verborgen schatten van de Domstad. De wandeling eindigt bij het volgende restaurant, waar de keukenbrigade een verrassend hoofdgerecht voor jullie klaar zet. Aan tafel! Wanneer je uitgesmuld bent, staat de kapitein paraat. Ga aan boord en vaar ontspannen door maanverlicht Utrecht. Terwijl je geniet van elkaars gezelschap, zie de hoogtepunten van de stad en verheug je alvast op een heerlijk dessert! In het laatste restaurant is jullie tafel ondertussen al opgedekt voor de laatste gang. Tijd om nog één keer nieuwe tafelpartners te kiezen en te genieten van een heerlijk zoete afsluiter.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
  • Rondleiding door een professionele gids
  • Voor-, hoofd- en nagerecht in verschillende restaurants (Dieetwensen? Geen Probleem!)
  • Boothuur
  • Schipper

Beoordeling van onze klanten

Walking & floating dinner

Wij hebben een event gehad met internationale collega''s, georganiseerd door Puur* Utrecht. Mooie boottocht afgewisseld met lekker eten en een ... Lees verderinteressante rondleiding door de Utrechtse stadsgids!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Van de Groep & Olsthoorn | Walking & floating dinner

Cunera

Wij hebben voor een jubilaris een walking & floating dinner georganiseerd. Samen hebben wij genoten van een heerlijke avond met lekker ... Lees verdereten. Deze avond was perfect geregeld door Puur Utrecht.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Johan Toonen | Cunera

Wij hebben ter afsluiting van een project de Walking & Floating Dinner gedaan. Erg leuk om op deze manier de stad ... Lees verderUtrecht zowel culinair als historie te ontdekken. Goed geregeld en een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Rose-anne Nijhoff-Vis

Wij hebben met ons bedrijf ''s middags eerst Citygame 2.0 gedaan. Erg leuk en leerzaam. We zijn op mooie plekken in ... Lees verderUtrecht geweest waar je gewoonlijk niet komt. Daarna Walking & Floating dinner. Leuke restaurants, enthousiaste stadsgids en gezellige schipper. Kortom: een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wilma van de Waerdt

Ascom Nederland B.V.

Voor een 25-jarig jubileum van een medewerkster van ons gekozen voor een walking en floating dinner. Het was prima georganiseerd. ... Lees verderHeerlijk gegeten en ook het weer was super!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Christa van der Most van Ascom Nederland B.V. | Ascom Nederland B.V.

De Utrechtse Tandartspraktijk

Wij hadden gekozen voor een walking en floating dinner. Alles was goed geregeld en op tijd werden we ook overal ... Lees verderopgehaald en afgezet. Minpunt: In verband met het lekkere weer hadden we het liefst buiten gezeten, wat je ook wel verwacht aangezien het restaurant heet: Tafel aan de gracht. Dat was wel even een teleurstelling voor het gehele team waardoor we dus 1,5 uur binnen hebben gezeten zonder airco. De boot was ook heel goed geregeld en erg fijne schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anahita Soltanpour | De Utrechtse Tandartspraktijk

Puur Utrecht heeft voor ons een super leuke dag geregeld voor het 50 jarig huwelijk van onze ouders. Heerlijk gegeten bij ... Lees verderBroers, den Dreack en the Color Kitchen. Wandeling door de binnenstad met Luuk en gevaren na zonsondergang. Was een mooie ervaring
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liona de Jonge
Bekijk Walking & Floating Lunch
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating Lunch

Wandelen, varen en lunchen in één arrangement in Utrecht
Bekijk Walking & Floating Lunch
Bekijk Dagprogramma | Wandelen & Varen
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen & Varen

Zie Utrecht op de meest optimale manier
Bekijk Dagprogramma | Wandelen & Varen
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

Genieten van Utrecht, genieten van lekker eten, genieten van elkaar. Dit komt allemaal bij elkaar tijdens een Walking dinner in Utrecht.
Bekijk Walking Dinner