Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking & Floating Lunch

Wandelen, varen en lunchen in één arrangement in Utrecht
Walking & Floating Lunch
Walking & Floating Lunch
Walking & Floating Lunch
Walking & Floating Lunch
Walking & Floating Lunch
Walking & Floating Lunch

Waarom is de Walking & Floating Lunch in Utrecht zo goed?

Dit uitje is het beste van twee werelden: je ziet Utrecht vanaf het land maar ook vanaf het water. De Walking & Floating lunch is ideaal voor iedereen die de stad volledig wil ervaren en beleven. Samen met onze gids ga je op onderzoek uit: langs de Domtoren, de werfkelders, de bijzondere hofjes en de monumentale panden. Je bezoekt alle hoogtepunten van de stad met als afsluiter: de Utrechtse grachten, de mooiste van het land! Tussen al dit moois door geniet je van een heerlijke drie-gangen lunch in drie verschillende restaurants.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze ervaren stadsgids staat voor je klaar om je mee te nemen langs al het moois dat Utrecht te bieden heeft. Maar we beginnen met een smakelijk voorgerecht! Zodra de borden leeg zijn, neemt onze gids je mee voor een prachtige wandeling langs de verborgen schatten van Utrecht. Onze gidsen kennen de parels van de stad en weten zelfs inwoners van Utrecht te verbazen met diverse onontdekte plekken. De wandeling stopt bij het volgende restaurant waar het hoofdgerecht al voor jullie klaarstaat. Laat je verwennen met al het lekkers, de keuze is reuze! Wanneer je uitgesmuld bent, ligt de boot voor jullie klaar. Utrecht is magisch vanaf het water en je kunt niet in Utrecht geweest zijn zonder de stad te voelen vanaf het water. Vaar via de Maliesingel naar de Oudegracht of over de Catharijnesingel onder Hoog Catharijne door. Aan jou de keuze! In het laatste restaurant staat jullie tafel inmiddels klaar voor de laatste gang. Nog één keer een nieuwe tafelpartner, genieten van de lunch en even heerlijk uit te buiken.

Voorbeeldprogramma

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen. Ter aanvulling van jouw lunch een pubquiz? Het kan allemaal! Wij organiseren jouw uitje altijd op maat.

Tijd Activiteit
11.00-11.45 uur Voorgerecht op eerste locatie
11.45-12.45 uur Wandeling met gids
12:45-13.45 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
13.45-14.45 uur Privé rondvaart
14:45-15.30 uur Dessert op laatste locatie

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 54,50 p.p. excl. btw
  • Drie-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Rondleiding door een professionele gids
  • Boothuur

Beoordeling van onze klanten

T-Systems

Het was zeer geslaagd. Alles verliep op rolletjes. Goeie presentatrice, vriendelijke bediening en eten was lekker! Kortom, we hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Rik Bulterman | T-Systems

Atimo Nederland B.V.

Puur, complimenten voor de fijne communicatie omtrent het organiseren van ons bedrijfsuitje! We hebben genoten met zijn allen. Het was ... Lees verdererg gezellig, goed geregeld en het eten was erg lekker
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marina Boudewijn | Atimo Nederland B.V.

Stryker

Ik kan niet anders zeggen dat wij als Stryker/PUUR een mooi visite kaartje hebben afgegeven. Iedereen was zeer enthousiast. ... Lees verderDe boottocht was leuk, het eten lekker, de drankjes spreken voor zich. Kort samengevat een zeer leuke avond met zeer tevreden collega’s. Dank je wel en we zullen er zeker nog een keer gebruik van maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Bert Stens | Stryker

Belastingdienst/Douane

De Walking en Floating Lunch was ondanks de bittere kou een succes! Leuke standswandeling en gids. Lekkere gerechten op goede ... Lees verderlocaties. Aanbeveling!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Fabienne Peersman | Belastingdienst/Douane

Buvoo

Na ons 10-jarig bestaan van Buvoo hebben wij genoten van een interessante wandeling met hierna een heerlijke lunch en daarna ... Lees verderin een prachtige sloep gevaren.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Desiree van Balen | Buvoo

ORMC International

Het was heel gezellig. Het restaurant was top, bedieing klopte en het eten waren erg lekker. Het spel was een ... Lees verdermooie toevoeging tussen de gangen door. Dank Puur voor jullie hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Igor Araujo | ORMC International
Bekijk Dagprogramma | Wandelen & Varen
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen & Varen

Zie Utrecht op de meest optimale manier
Bekijk Dagprogramma | Wandelen & Varen
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

Genieten van Utrecht, genieten van lekker eten, genieten van elkaar. Dit komt allemaal bij elkaar tijdens een Walking dinner in Utrecht.
Bekijk Walking Dinner
Bekijk Dagprogramma | Ontmasker Utrecht
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Ontmasker Utrecht

Een dag vol strijd in de Domstad
Bekijk Dagprogramma | Ontmasker Utrecht