Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Cocktail Workshop

Shake en stir met uw vrienden of collega’s!
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop

Waarom is de Cocktail Workshop zo goed?

De lekkerste cocktails maak je zelf! Moeilijk? Welnee, met onze Cocktail Workshop leer je de beste recepten en combinaties kennen. Op een vermakelijke manier leer je shaken, stirren, builden, blenden en layeren. Precies de technieken die je kent van horen zeggen, maar nog nooit zelf probeerde. Dat wordt genieten van gezelligheid, goede sfeer en lekkere mixjes. Na afloop weet je als geen ander hoe je de perfecte cocktail maakt en is happy hour nooit meer hetzelfde!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Deze leuke workshop kan op verschillende locaties in Utrecht plaatsvinden. Aan jou de keuze. Waar je ook gaat leren shaken; je wordt altijd hartelijk verwelkomd door onze enthousiaste cocktaildeskundige. We starten met een korte introductie over de cocktail geschiedenis, gevolgd door een reis langs de verschillende mixjes. Dan kun je zelf aan het werk. Volg je een klassiek recept of bedenk je liever een nieuwe cocktail? Het kan allebei. Tijdens onze culinaire workshop maak je drie verschillende cocktails, dus experimenteren kan volop. Klaar? Dan drink je gezellig met zijn allen de gemaakte drankjes op. Proost!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Utrecht de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Utrecht heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Utrecht experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Drie cocktails
  • Recepten

Beoordeling van onze klanten

bedank voor alles, het was super leuk en gezellig.. zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- ashanti vos

Ministerie van Defensie

Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag geworden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

Flinck & Stokkel

Bedankt voor het op het laatste moment regelen. Alles ging soepel en snel via jullie. We hebben een hele geslaagde ... Lees verderdag gehad. Locatie van workshop was helemaal goed. Cocktails en materiaal etc was prima, alleen niet helemaal afgestemd op groep vrouwen (de tequila cocktails bleven staan :D maar daar zul je mannen heel blij mee maken). Misschien ook maar goed, anders hadden we niet eind van de avond gehaald ;) Gelukkig vroegen ze na de tweede ronde naar onze voorkeuren en was de laatste cocktail top.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Reija | Flinck & Stokkel

Het was ontzettend leuk! De locatie was goed te vinden. De cocktailworkshop stak goed in elkaar en de uitleg was ... Lees verderduidelijk. Wij zijn zeker tevreden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Corné Wel
Bekijk Kook Workshop
vanaf €89,50 p.p. excl BTW

Kook Workshop

Samen koken is gezellig, stimuleert creativiteit en zorgt voor de lekkerste gerechten. Een kook workshop in Utrecht. Kook wat je wilt, met wie je wilt – alles kan!
Bekijk Kook Workshop
Bekijk Bonbon Workshop
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Bonbon Workshop

Creëer de mooiste bonbons met de lekkerste chocolade
Bekijk Bonbon Workshop
Bekijk Tapas Workshop
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Tapas Workshop

Creatief aan de slag met de Spaanse keuken. ¡Olé!
Bekijk Tapas Workshop