Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (642 reviews)
  • Nederlands
  • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Taart Vaart

Genieten van heerlijk gebak aan boord
Taart Vaart
Taart Vaart
Taart Vaart
Taart Vaart

Waarom is de Taart Vaart zo goed?

Ben jij een zoetekauw en heb je altijd al eens door de Utrechtse grachten willen varen? Dit is jouw kans! Tijdens deze rondvaart geniet jij van heerlijke gebakjes, die wij halen bij een ambachtelijke bakker in Utrecht. Laat alles even los en geniet van deze toprondvaart door de Domstad. Dé perfecte ochtend- of middagactiviteit, makkelijk te combineren met een stadsspel, creatieve workshop of vergaderarrangement.

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

De Taart Vaart is het hele jaar door te boeken. Welke datum of tijdsstip je ook kiest, wij zorgen ervoor dat de privé boot op de afgesproken plek klaar ligt. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw favoriete mensen om mee te varen uitkiezen! Allergieën of een specifiek dieet? Laat het ons weten, wij zorgen voor een passende oplossing. Op verzoek verzorgen we muzikaal entertainment aan boord of zorgen we voor een gepassioneerde gids, informeer naar de mogelijkheden!

Op-en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Utrecht zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe jij de kosten voor jouw Taart Vaart zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot jij kiest. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het Utrechtse bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben geen toilet of verwarming aan boord.

Sidebar

Informatie

  • Prijs en details
  • vanaf 10 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Koffie en thee
  • Gebak

Beoordeling van onze klanten

Plaats een review
Bekijk Floating Lunch Floating Lunch

Floating Lunch

Vaar van restaurant naar restaurant voor een dynamisch lunch
Bekijk Floating Lunch
Bekijk Borrelboot Borrelboot

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner Rondvaart Diner

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner
Bekijk Rondvaart Diner