Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner

Waarom is het Floating Dinner in Utrecht zo goed?

Zin om te dineren op een hele andere manier en houd je van afwisseling? Dan is een Floating Dinner iets voor jou! Samen met je gezelschap geniet je van een drie-gangen diner in drie verschillende restaurants, die je per rondvaartboot bereikt. Een dynamische ervaring: de tafelschikking verandert bij ieder restaurant, de locaties zijn lekker gevarieerd en de stad trekt aan je voorbij. Vaar jij met ons mee?

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Een Floating Dinner kan op diverse manieren worden ingevuld. Op een centraal opstappunt in Utrecht ga je aan boord, maar daarna is het aan jou. Je kunt van restaurant naar restaurant varen, maar bijvoorbeeld ook een voorgerecht of dessert aan boord nuttigen als je wat langer van het schip wilt genieten. Het is eveneens mogelijk om een TukTuk, fiets of step tussen de gangen in te zetten. Afhankelijk van je groepsgrootte, wensen en budget stellen we een mooi programma samen!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar het jou uitkomt. In Utrecht zijn diverse opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe je de kosten voor je Floating Dinner zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren je graag! Varen op een dichte boot? Of geniet je liever van de buitenlucht op open dek? Ook daarin heb je ruime keuze. Daarnaast zijn sommige schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook je telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Voorbeeldprogramma Floating dinner

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen. Wij organiseren jouw uitje altijd op maat.

Tijd Activiteit
17.00-18.00 uur Voorgerecht op eerste locatie
18.15-19.00 uur Privé rondvaart
19.15-20.15 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
20.30-21.15 uur Privé rondvaart
21.30-22.30 uur Dessert op laatste locatie

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
  • 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Privé boothuur
  • Schipper

Beoordeling van onze klanten

MVB Koerier BV

Een uitje met 32 personen is niet zo makkelijk te regelen. Gelukkig is daar Puur Utrecht. Varen door de grachten en ... Lees verdereten in 3 verschillende restaurants, een origineel idee en perfect uitgevoerd! Iedereen was razend enthousiast, en om echte Utrechters enthousiast te krijgen is er best wat nodig. Kortom; zeer geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marco van Buren | MVB Koerier BV

Rabobank

Via Puur een uitje georganiseerd voor ons team (bestaande uit 25 personen). Een zeer geslaagde avond waarin we via het floating ... Lees verderdinner pakket 3 restaurantjes hebben bezocht en 2 boottrips hebben afgelegd. Vooral de afwisseling was erg leuk en gaf de avond een extra dimensie. Speciale dank gaat uit naar Anouk (van Puur) die het programma in detail heeft georganiseerd. Haar enthousiasme en prettige manier van communicatie is absoluut een meerwaarde.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sonny | Rabobank

Hogeschool Utrecht

We hebben met 28 collega's tijdens ons teamuitje, ontzettend genoten van het Floating dinner wat PUUR voor ons verzorgd heeft. Een ... Lees verderleuke invulling van de middag/avond en goed meegedacht. Zelfs met een hele regenachtige dag ontzettend genoten. Super aardige schipper en heerlijk gegeten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dieni van Nieuwamerongen | Hogeschool Utrecht

ING ComFin

Eerste ervaring met Puur en het was allemaal goed verzorgt. Communicatie verliep helder en vooral het floating diner concept is ... Lees verdererg leuk en origineel.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Christian van Doesburg | ING ComFin

Mijn ervaring met Puur Utrecht is heel goed. De uitjes zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en ook de ... Lees verderbegeleiding tijdens de uitjes is top. Vooral de spellen zijn erg spannend en spreken een grote doelgroep aan. Mijn favoriete uitje is het floating dinner, waarbij je van het voorgerecht naar het hoofdgerecht vaart en van het hoofdgerecht naar het nagerecht vaart. Dit is een hele leuke manier van eten, wat je nog lange tijd bij zal blijven.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sarah-levi Barnhoorn

UMC Utrecht

We booked a so called Floating Dinner for 25 People. After seeing the program we were really enthusiastic and had high ... Lees verderexpectations. These expectations were fullfilled entirely and we had a good time on the boat, including our really nice skipper (Suzanne). She answered us a lot of questions about the history of some buildings and brought us safe from restaurant to restaurant. I can highly recommend this event and aswell the nice communication with Ilse from Puur who personalized that day for us.. We are looking forward to another great activity!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrique Praest | UMC Utrecht

The NextGen

Om het nieuwe jaar in te luiden hebben we dit uitje met onze medewerkers gedaan. Het was ontzettend leuk! De ... Lees verdersamenwerking met PUUR Utrecht verliep flexibel en de restaurants en de bootverhuur verleende ook goede service. Een aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Toma | The NextGen

Redexim

Met onze klanten uit Duitsland dit uitje gedaan en wat hebben we hiervan genoten! Iedereen vond het erg leuk en ... Lees verderheeft goed gegeten bij de verschillende restaurants! Bedankt voor het regelen en op maat maken van deze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gryanne de Graaf | Redexim

Personeelsvereniging Fien Wonen

Utrecht vanaf een andere kant! Gezellig in een sloep binnen kijken in de kelders en genieten van het leven langs ... Lees verderde gracht. Tussendoor lekker eten bij verschillende restaurants voor de afwisseling. Ongedwongen sfeer en voor herhaling vatbaar! Hartelijk bedankt voor het meedenken en regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda | Personeelsvereniging Fien Wonen

Veiligheidsregio Utrecht

Onwijs leuke en vooral ontspannen teamdag gehad. lekker varen op de Utrechtse grachten en eten bij verschillende restaurants. Top geregeld
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Erik | Veiligheidsregio Utrecht

VetC (SCHC)

Floating Dinner was het zomer-uitje met ons hockeyteam; 13 dames op een prachtige (ruime) boot! Een heerlijke zomeravond dus dat kon ... Lees verderniet meer stuk. Sympathieke & charmante schipper Pieter die ons na elk gerecht weer op tijd kwam halen. Goed gegeten! Wellicht bij voorgerecht andere keuzes toevoegen (minder ''ingewikkeld''). Medewerkers van de restaurants waren ook erg vriendelijk en gingen flexibel in op speciale wensen. Geweldige avond gehad!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marieke | VetC (SCHC)

Wolf Informatica bv

Het was onze laatste klantendag, maar het was een geweldige ervaring. Het programma was geheel naar onze wensen aangepast. We ... Lees verderhebben het evenement afgesloten met een beklimming van de Dom. Zelfs voor goed weer was gezorgd! Een goede organisatie, die ik warm kan aanbevelen!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Guus Wolf | Wolf Informatica bv

Floating dinner

Wij hebben met ons personeelsuitje gebruik gemaakt van Floating Dinner. Het was een unieke ervaring. We hadden nogal wat wensen ... Lees verderen wijzigingen, maar alles was goed geregeld en geen probleem! Helemaal top. We hebben heerlijk gegeten en het varen was knus en gezellig. Een absolute aanrader voor een uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vakantiepark de Krim Texel | Floating dinner

Experda

Gisteren hebben wij ons jaarlijkse personeelsuitje gedaan. Wij hebben gekozen voor floating dinner en hebben het erg genoten. Het eten ... Lees verderwas heerlijk en in combinatie met het varen erg goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Anne Hazelhoff | Experda

Afgelopen maandag hadden wij het ''floating dinner'' en daar hebben wij erg van genoten. Bedankt voor de goed organisatie. De ... Lees verdercommunicatie vooraf verliep erg goed en ook tijdens het programma verliep alles vanzelf. Extra complimenten voor restaurant ''Claar'' & ''The Colour kitchen'', het eten was erg lekker en ook aardige vlotte bediening. Tip voor de gids: op een boot voor 30 personen is een microfoon wel nodig.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hesther de Ruiter

Bedankt voor de uitstekende organisatie van het floating diner ter gelegenheid van onze gezamenlijke 120 jarige verjaardag. De inzet van alle ... Lees verderbetrokkenen om het ons en onze gasten naar de zin te maken was formidabel. De busreis, het eten en de vaartochten met, onderhoudende, gids door de grachten waren buitengewoon. Zonder meer een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Koppert

Floating Dinner

Voor het kerstdiner van onze afdeling hebben we een combinatie van een floating & walking dinner gedaan. Het programma is ... Lees verderin goed overleg tot stand gekomen en sloot helemaal aan bij onze wensen. Een strakke organisatie, gezellige boottocht, enthousiaste gidsen en leuke locaties: een echte aanrader dus! We hebben ook veel enthousiaste reacties van onze collega''s ontvangen. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Universiteit Utrecht | Floating Dinner

Koninklijk Nederlands Waternetwerk

Hi Bas, we hebben een hele leuke middag en avond gehad. Alles was prima geregeld en het eten was heerlijk. ... Lees verderHet eten, de vaartocht en zelfs het weer was fantastisch! Super geregeld allemaal. Kortom, ik kan het iedereen aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Pauline | Koninklijk Nederlands Waternetwerk
Bekijk Walking & Floating Lunch
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating Lunch

Wandelen, varen en lunchen in één arrangement in Utrecht
Bekijk Walking & Floating Lunch
Bekijk Dagprogramma | Wandelen & Varen
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen & Varen

Zie Utrecht op de meest optimale manier
Bekijk Dagprogramma | Wandelen & Varen
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

Genieten van Utrecht, genieten van lekker eten, genieten van elkaar. Dit komt allemaal bij elkaar tijdens een Walking dinner in Utrecht.
Bekijk Walking Dinner