Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Utrecht tips van Fabio D’Agata

Fabio

Naam: Fabio D’Agata

Beroep: directeur, auteur, spreker, alleskunner

Leeftijd: 38

Site: SPAT verandert

Boek: Intelligent bewegen

De smaakmakers van Utrecht laten hun stad aan je proeven. Geweldige gasten die tips en geheimen delen over hun favoriete stad. Lees vandaag het Utrecht van Fabio.

Fabio in Utrecht

Dat ademt romantiek, vriendelijkheid, cultuur, geschiedenis. Een prachtige stad, bewaakt door de mensen die er wonen. 

Eerste keer in Utrecht

Dat is een tijd geleden. Ik ging niet zo lekker. Ik was een tiener en Utrecht was een blinde keuze. Ik heb hier mijn leven kunnen voortzetten. Daar ben ik de stad nog steeds dankbaar voor. Mijn kinderen zijn hier geboren, hier heb ik mijn boeken geschreven. Mijn liefde is vanuit Rotterdam hier naartoe gekomen. Toen ik trainingen gaf in Utrecht heb ik mijzelf gedwongen Utrecht cultureel historisch te leren kennen. Toen dacht ik bij alles “Dat meen je niet’! het gaf een extra laag.

Utrecht in één woord

Leukste Utrechter 

Dat zijn mijn kindjes. Omdat ze mij hier nóg gelukkiger maken die twee.

Uitgaan in Utrecht

Doen we niet meer want kleine kindjes.

Lekkerste eten of drinken

Roberto’s ijssalon. Hij heeft een hele hoop prijzen gewonnen. Ze hebben heel veel speciale smaken ijs. Elke keer als ik daar ben probeer ik weer wat.

Mooiste herinnering

Dat was mijn date. Ik had een studio gehuurd om samen te dansen. Ergens aan de gracht keken we naar een hele mooie zonsondergang. Moeder van mijn kinderen. Aan de werven. Ze was danseres. Dan zou ik het leren.

oudegracht

Fijnste terras

Ledig Erf. Altijd goed bezocht. Gemoedelijk. Je kunt vanaf daar de stad zo inlopen. Zonder entree. Planologisch klopt het.

Wil altijd nog

Een mooie upgrade van mijn bedrijfspand in de stad. Het liefst richting het groen. Amelisweerd en omgeving het liefst. Daar in de buurt is het fantastisch.

Mooiste seizoen

Toch zal ik dan wel zeggen: de lente. Aan de andere kant is herfst ook wel mooi. Doe maar herfst in Utrecht.

Restaurant

Lekker uit eten bij Florent le Bistro. Toen we er hen gingen had ik geen hoge verwachtingen. Door de kok werden we echt verrast. Met een menu op maat. Mooi plekje, een beetje verstopt.

Favoriet vervoermiddel

De fiets natuurlijk.

Over Puur*

We kennen de locaties, de schepen, welke kapitein wel of niet in zijn hum is en waar de laatste favoriete locaties van de Utrechters te vinden zijn. Puur* Utrecht is onafhankelijk, We organiseren vanuit onze filosofie Beleven * Genieten * Onthouden. We geloven dat een goed event of uitje een langdurig effect heeft. Een afterglow die klopt. Je team is extra sterk en extra verbonden na een denkwaardig uitje, stadswandeling, feest of boottocht. Toch op zoek naar iets groters? Puur* organiseert de gaafste feesten. Vraag online vrijblijvend een offerte aan. Het zal je niet tegenvallen. We gaan namelijk voor Puur en echt. We staan klaar voor je dus mail of bel ons nu op 030 214 5099.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief