Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Even voorstellen: Spelmaker Marieke

Hoi allemaal,

Als nieuwe spelleider bij Puur wil ik mijzelf graag even voorstellen.

Mijn naam is Marieke, ik ben 28 jaar en woon in Utrecht. Tussen mij en Puur zitten zo’n 20 huizen en ik fiets dan ook dagelijks langs de oranje “gordijnen” van Puur.

 

Naast mijn werk voor Puur heb ik, samen met een vriendin, een bedrijf: Young Ambition. Vanuit Young Ambition helpen we jongeren uit een achterstandspositie met het maken van studiekeuzes. Dit doen we in allerlei vormen: we organiseren gastlessen en workshops, hebben individuele trajecten en geven les op het ROC MN. Ontzettend leuk om te doen!
De mensen om mij heen zullen mij omschrijven als ondernemend, vrolijk en avontuurlijk.

 

Marieke Hengelaar

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief