Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Dit vonden bezoekers van escaperoom Mysterium!

Natuurlijk kunnen we zelf honderd keer vertellen dat onze escaperoom Mysterium zo goed is. Doen we ook, want we zijn trots! Maar ja, dat is toch een beetje “wij van WC Eend adviseren WC Eend”. Daarom nu eens enthousiaste bezoekers aan het woord. Lezen op eigen risico! Enthousiasme is aanstekelijk….

De escaperoom hype: geloof het maar gewoon

Hypes kunnen soms behoorlijk irriteren. Iedereen heeft het erover, social media staat er vol mee en dan gaan ze er op televisie er ook nog even over door. Ben je snel klaar mee natuurlijk. Escaperooms werden een tijdje ook als hype gezien. Maar soms zijn hypes gewoon zo goed dat ze blijven. Of dat de hype wordt waargemaakt. Dat krijgen wij vaak ook te horen over Mysterium. Zo schreef Victor ons:

“Ik vond het tof, vooraf een beetje sceptisch daar het een beetje een hype is. Maar nu eenmaal een keer gedaan, kan ik me voorstellen dat dit verslavend kan zijn. Toffe setting in hartje Utrecht, direct aan de gracht, mooi verhaal en toffe opdrachten om tot de oplossing te komen, ik geef het vier sterren! Dank voor de introductie in deze hype.” 

De escaperoom als ultieme teambuilder

Escaperooms zijn de perfecte teambuilders. Logisch. Je zit opgesloten, bent op elkaar aangewezen en in goede kamers heb je uiteenlopende kwaliteiten nodig om puzzels op te lossen. Bovendien heb je een gezamenlijk doel: de kamer uit zien te komen! Een ander mooi element dat verbindend werkt: de gezamenlijke verwondering en verbazing.

Bianca: “Het begin was erg verrassend en eenmaal in de kamer konden we loos met uiteenlopende puzzels. Heel leuk hoe alles met elkaar verbonden was en hoe je steeds meer dingen ontdekte. Goed om met meerdere mensen te zijn, want je moet echt samenwerken om tot de oplossing te komen. Toffe locatie en leuk thema.”

Ook leer je in escaperooms meer over jezelf en elkaar. De manager blijkt ineens bloedfanatiek, de keeper van je voetbalelftal een sublieme schaker of je naaste collega iemand die de groep verbindt en de juiste kant opstuurt.

Tom: “Soms doe je iets met vrienden wat je nooit meer vergeet. Ons bezoek aan het Mysterium was zoiets. De ene vindt het maar een hype, de ander is bang dat-ie in  paniek raakt en weer een ander laat zich graag uitdagen. Prachtige locatie! De escape room zit waanzinnig goed in elkaar. Als een deur met duizend handvaten waarvan je weet niet met welke je de deur open moet doen. De tijdsdruk maakt het superspannend. En je kunt het alleen door samen te werken. Je moet een strategie kiezen. Na 35 minuten hadden we het gevoel dat we net pas waren begonnen.  Geweldig om te doen, verbindend en verbroederend. En je leert heel veel wat je nog niet wist, ook over elkaar en over jezelf. Een groot succes dat we nooit vergeten!”

Escaperooms verslavend? Zeker wel!

Vaak horen we van mensen die net het Mysterium uitkomen dat ze het zo jammer vinden dat het voorbij is. Het nadeel aan escaperooms is tenslotte dat je ze maar één keer kunt doen. Norman schreef ons:

“Van ontvangst tot vertrek supergoed geregeld. En daarom ook superleuk. Je gaat helemaal op in het verhaal en wilt eigenlijk niet ontsnappen. Zo leuk.”

Gelukkig zijn er inmiddels talloze escaperooms in Nederland. Genoeg om uit te proberen dus!

Judith: “Mysterium was mijn eerste keer in een escaperoom en ik vond het ontzettend leuk. Al die raadsels, leuke spanning en ingewikkelde puzzels.  We werden goed begeleid en we gaan dit zeker nog vaker doen!”

Ervaar het zelf!

Zelf zin gekregen in het Mysterium? Verzamel je vrienden, familieleden of collega”s, kies je datum en tijd en boek via Mysterium.nl. Of bel 030-7271026, wij delen graag ons enthousiasme!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief