Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bob Ross Workshop: schilderplezier in Utrecht

Bob Ross Workshop

 

Altijd al een meesterwerk willen maken, maar bang dat je talent niet verder reikt dan een stokfiguurtje? Maak je geen zorgen! Bij de Bob Ross Workshop in Utrecht leer je landschappen schilderen zoals de grootmeester zelf, en geloof me, het wordt een onvergetelijke ervaring vol gezelligheid en plezier. Hier zijn de highlights van dit creatieve uitje!

Leestijd: 3 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

Waarom de Bob Ross Workshop in Utrecht een must-do is

Een Bob Ross Workshop betekent dat je stap voor stap een schilderij maakt in de karakteristieke stijl van Bob Ross. En het mooie? Iedereen kan het! Onze ervaren workshopleider zorgt ervoor dat je met de juiste technieken en een flinke dosis zelfvertrouwen aan de slag gaat. Een beetje blauw hier, een beetje groen daar, en voor je het weet heb je een prachtig landschap gecreëerd waar zelfs de happy painter trots op zou zijn.

Bob Ross Workshop

Wat kun je verwachten?

Je begint je creatieve avontuur op een mooie locatie in het hart van Utrecht. Bij binnenkomst liggen alle materialen al voor je klaar. Je wordt warm verwelkomd door onze enthousiaste workshopleider, die je voorziet van een schort en handschoenen. Voor de ultieme Bob Ross experience liggen er zelfs pruiken klaar, zodat je helemaal in stijl kunt schilderen!

Dan begint het echte werk. Onze deskundige begeleider neemt je stap voor stap mee door het proces. We beginnen eenvoudig met een blauwe lucht, voegen wat wolken en bergen toe, en gaan daarna verder met bomen en struikjes. De workshopleider schildert mee en geeft onderweg tips, zodat iedereen met een schitterend schilderij naar huis gaat.

Bob Ross Workshop

Inclusief bij de workshop

Bij de Bob Ross Workshop krijg je alles wat je nodig hebt om een meesterwerk te maken:

  • Professionele begeleiding
  • Schilderdoek p.p. (standaard 60 x 40 cm, andere afmetingen in overleg)
  • Professionele schildermaterialen zoals echte Winton olieverf, waaierkwast, paletmesjes, en diverse kwasten
  • Beschermende kleding (overall, handschoentjes, afplakmateriaal)
  • Een doos om je schilderij in te vervoeren

Boek nu bij Puur Utrecht!

Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en boek je Bob Ross Workshop bij Puur Utrecht. En als je in een andere stad woont, geen zorgen! Puur Amsterdam, Puur Den Haag, Puur Rotterdam en Puur Haarlem bieden ook deze fantastische workshop aan. Waar je ook bent, er is altijd een Bob Ross Workshop in de buurt om je innerlijke kunstenaar naar boven te halen.

Dus, trek je schilderoutfit aan, zet je Bob Ross pruik op en ga aan de slag met het maken van je eigen meesterwerk. Happy painting, en wie weet hangen jouw landschappen straks trots aan de muur!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief