Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Aanrader voor de donkere winteravonden:

Foto: Luisterliedje door Berend Ike alias Willem Boon, literatuurliefhebber en docent Nederlands.

Ontdekking en aanrader: Het verhaaldiner in Utrecht!

Soms vind je in je eigen omgeving een verborgen plek. een ruimte en sfeer waarvan je geen idee van had dat het bestond. Dat overkwam mij toen ik laatst binnenstruikelde bij Het verhaaldiner op de Oudegracht in Utrecht. Práchtige plek met centraal een lange tafel vol verhalen.

Ik schoof aan en werd meegenomen door de gedichten, de verhalen, mooie luisterliedjes, lekker eten en het levensverhaal van onbekende bekenden aan tafel. Volgende verhaaldiner is 26 januari 2014. Zie ik je daar? schrijf je NU in.

Het Programma: Verhaaldiner

Bron Talma Joachimsthal

Op 26 januari is er een verhaaldiner In De Ruimte: eten met een verhaal, met beleving. Het verhaaldiner heeft drie gangen met heerlijk eten en drie prikkelende verhalen tussendoor. Tijdens deze fijne avond is er natuurlijk tijd om te kletsen met je buren. Want wij houden van gezelligheid! Thema van dit verhaaldiner is ‘Van Spaanse costa tot Hollandse kost’. Tijdens deze editie van het verhaaldiner zijn er belevenissen in Barcelona en er komt een schrijver langs. Hij vertelt over een Utrecht van lang, lang geleden.

Organisatoren van het verhaaldiner Utrecht zijn Anneke Laverman en Mieke Souverein.
De verhalen zijn gecombineerd met heerlijk eten. De heren van Troost en Proost bereiden dit geurige eten, zodat wij al je zintuigen prikkelen. Ook voor vegetariërs!Prijs 39 euro inclusief drankjes en BTW.

Aanvangstijd is 18:30 uur.
Schrijf je in en kijk of er nog plek is op zaterdag 26 januari: mail naar verhaaldiner@gmail.com.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief