Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (644 reviews)
  • Nederlands
  • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner
Rondvaart Diner

Waarom is het Rondvaart Diner zo goed?

De zon zakt achter de daken, stadsrumoer op de achtergrond en de mooiste grachtenpanden trekken aan jou voorbij. Je hebt een fijn gesprek met die collega die je normaal nooit spreekt, hebt lol met de vrienden die je al een tijdje niet gezien hebt en ineens is daar de klik met jouw baas. Daar wordt het diner uitgeserveerd. Je geniet van een heerlijke maaltijd, elkaar en Utrecht op haar mooist!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

De dinerboot kan vanaf verschillende punten vertrekken en is op iedere datum te boeken. Wij zorgen dat jij de mooiste boot hebt en dat het bedienend personeel jou feestelijk ontvangt. Twee uur lang ga je genieten op de Utrechtse grachten. Wat er op het menu staat? Dat is aan jou. Vegetarisch, vis of vlees: wij zorgen graag voor een menu dat past bij jouw gezelschap èn budget. Wacht niet langer en geniet van de mooie Domstad vanaf het water!

Op-en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Utrecht zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten je kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe jij de kosten voor jouw diner aan boord zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het Utrechtse bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben niet altijd een toilet of verwarming aan boord.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 10 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 59,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Uitgeserveerd diner of buffet naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Voor mijn ouders hun 50 jarig huwelijk hadden we een stadswandeling en een boottocht gemaakt. De boottocht met diner. Onze gids ... Lees verderHans was onvergetelijk, hij was zo enthousiast en kon zo goed vertellen, dank daarvoor! De boottocht zelf was ook perfect, het eten was goed, drankjes kwamen snel, er was rekening gehouden met de vegetari‘rs, zoals van tevoren aangegeven, perfect. Ook dank daarvoor!! Ik kan dit gezelschappen zeker aanraden
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arno Nieuwstad

Voor een groep buitenlandse collega''s hebben wij een boottocht inclusief Nederlands buffet gemaakt. De boot was al in kerststemming gebracht ... Lees verderen de collega''s vonden het fantastisch! Het was super georganiseerd door Puur en de Rederij, professioneel vriendelijk personeel, heerlijk eten en ook de gids die wij gehuurd hadden wist veel te vertellen. Puur, dank je wel voor het regelen en voor de fijne samenwerking. Tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Barbara van Eenennaam

Oreon Led

Met een groep van 55 nationale en internationale relaties hebben we na afloop van een beurs een boottocht van 3 uur gemaakt ... Lees verderdoor Rotterdam. De gasten hebben genoten van het lekkere weer, de mooie bezienswaardigheden en het heerlijke walking diner.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- F. van Breukelen | Oreon Led

Rondvaart diner

Heel leuk bedrijfsuitje gehad, eerst een borrel bij De Winkel van Sinkel en daarna een heerlijk diner op een rondvaartboot. ... Lees verderAllemaal erg goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- D. Olsthoorn Asian Gear B.V. | Rondvaart diner

Accenture

Zeer vriendelijke schipper die de groep goed aanvoelde en gedurende de tocht (in overleg) op een leuke, en met regelmaat ... Lees verderinteractieve manier, kennis over wist te brengen m.b.t. geschiedenis van de stad. Ook complimenten aan de gastvrouw die alles goed op orde had m.b.t. de catering, en de hele avond ons goed verzorgde met een glimlach!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ben V. | Accenture
Plaats een review
Bekijk Floating Lunch Floating Lunch

Floating Lunch

Vaar van restaurant naar restaurant voor een dynamisch lunch
Bekijk Floating Lunch
Bekijk Borrelboot Borrelboot

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk After Dinner Cruise After Dinner Cruise

After Dinner Cruise

Heerlijk nagenieten aan boord van jouw privéboot
Bekijk After Dinner Cruise