Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

BBQ Boot

Een goed smeulende barbecue, een lekker biertje en plezier met elkaar. Maak het zo gezellig mogelijk met de BBQ boot in Utrecht!
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot

Waarom is de BBQ Boot in Utrecht zo goed?

Ontdek de perfecte combinatie van ontspanning, culinair genot en pittoreske landschappen tijdens onze BBQ boottochten op de Utrechtse grachten. Stap aan boord en laat ons ervaren team je verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring. Tijdens deze boottocht in Utrecht kunnen jij en je gezelschap genieten van een varend privérestaurant, inclusief barbecue pakket. Deze boot is uitsluitend voor jou en je gezelschap.

Wat is inbegrepen bij de BBQ Boot?

Vanaf een centrale opstapplaats ga je aan boord. Bekijk de stad op haar mooist, hef het glas en klets lekker bij. Dan gaat het vlees op de gril! Je laten verwennen door een barbecue kok of gezellig met elkaar het vlees roosteren? Het is aan jou! Vegetariërs of vleesliefhebbers aan boord? Dat is geen probleem, wij kunnen het menu naar je wensen aanpassen. Bij het huren van de BBQ in Utrecht krijg je het complete pakket om je uitje tot een succes te maken:

 • Boothuur en ervaren schipper voor een veilige en comfortabele vaartocht.
 • Een toegewijde BBQ kok die heerlijke gerechten bereidt.
 • Een uitgebreid BBQ menu naar keuze, inclusief een selectie van vlees, vis, brood salades en sauzen.
 • Een Hollands drankarrangement, inclusies een selectie van bier, wijn en frisdranken.

Hoe werkt het reserveren van deze boottocht in Utrecht?

Klaar om te genieten van een BBQ boot? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze experts zullen een voorstel op maat maken, rekening houdend met jouw wensen en behoeften. Na goedkeuring van de offerte zorgen wij voor de rest, zodat jij je alleen nog maar hoeft te verheugen op een geweldige dag op het water.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
 • Boothuur
 • Schipper
 • BBQ kok
 • BBQ-menu naar keuze: vlees, vis, brood, salades en sauzen
 • Gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)

Beoordeling van onze klanten

Hello Fresh

Everything was alright, thank you very much we had a great time. But next time we definitely need to book ... Lees verderat least 4 hours.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Thomas | Hello Fresh

Dell

Geweldige ervaring met de BBQ boot. Goede host en kok, kwaliteit van het eten was zeer hoog en smaakte prima. ... Lees verderPerfect georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeffrey Volkert | Dell

SMO Verdihuis

Heerlijk gegeten, en ook al waren we met een grote groep de ruimte was precies voldoende. Ook was er goed ... Lees verderrekening gehouden met vegetarische eters en het drinken werd heel fijn continu nagevuld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Edith Verdihuis | SMO Verdihuis

AKVO

Wil je bij deze laten weten dat wij reuze tevreden zijn met de boottocht vrijdag. Iedereen was super blij met ... Lees verderhet eten, de service and ook de prachtige oude boot. Hartelijk dank hiervoor. Wij zullen zeker weer met jullie samenwerken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
AKVO

neven en nichten

we hebben een heerlijke avond gehad met de rondvaart en BBQ op de boot. de 2 jongens waren top ze hebben ... Lees verderons goed verzorgd. ik wil het iedereen aanraden mooie stad Utrecht zeker vanaf het water. Irina jij ook heel hartelijk bedankt voor de goede zorg uitstekend geregeld alles. gr. Sjaak
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sjaak Jacob | neven en nichten

BBQ boot

Ons teamuitje op de BBQ boot was een groot succes mede vanwege de goede zorg door de schipper en de ... Lees verderBBQ kok (en het zonnige weer hielp natuurlijk ook een handje). De boot lag netjes opgemaakt voor ons klaar om 18:00 uur en er was voldoende eten en (gekoelde) drankjes aanwezig. Kortom een geslaagd teamuitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Steven de Bruijn ANWB Wegenwacht team Utrecht | BBQ boot
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner