Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (612 reviews)
  • Nederlands
  • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Action Painting

Gooien, smijten, spuiten en spatten! Bij action painting draait alles om actie en het laten stromen van je creativiteit.
Action Painting
Action Painting
Action Painting
Action Painting
Action Painting
Action Painting
Action Painting
Action Painting
Action Painting
Action Painting

Het was echt super leuk, de collega's gingen helemaal los en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen maar enthousiaste verhalen gehoord en ... Lees verderMarleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!

Deze review kreeg als cijfer een 5 - Anna |

Waarom is Action Painting zo goed?

Gooien, smijten, spuiten en spatten! Ja, de naam zegt het al: bij Action Painting draait alles om actie. Een echte powerworkshop waarbij je al je creativiteit kan laten stromen. Niets moet alles mag, jij bepaalt wat op het doek komt. Het leuke: iedereen kan het, schildertalent is geen must. Gebruik je fantasie, maak gebruik van de materialen en gooi je emoties op het doek. Wedden dat je verrast wordt door jouw eigen talent? De workshop is geheel naar eigen wens in te vullen. Zo kun je bij wijze van teambuilding gezamenlijk aan één doek werken. Leuk voor aan de kantoormuur!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Je wordt ontvangen in onze workshopruimte in hartje Utrecht. Alle spullen, doeken en verf staan al klaar. De workshopleider start de workshop met een korte introductie en een aantal voorbeelden ter inspiratie. Nog even de beschermende kleding aan en je kunt aan het werk! Je schildert met uiteenlopende materialen: verf, spuitbussen, kwasten, glitters en plakkers. Je mag ook met handen en voeten schilderen: doe wat je inspiratie je ingeeft! De workshopleider blijft aanwezig voor de nodige tips en trucs. Maak je een kleine Action Painting of een groter werk? Werk je alleen of met het hele gezelschap? Hoe je de workshop ook invult: je gaat altijd met een verrassend eindresultaat naar huis.

vanaf 29,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie

  • Prijs en details
  • Vanaf 10 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Schildersdoeken en -materialen
  • Beschermende kleding

Beoordeling van onze klanten

Het was echt super leuk, de collega's gingen helemaal los en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen ... Lees verdermaar enthousiaste verhalen gehoord en Marleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anna

Het was absoluut gezellig. Leuke activiteit. Thanks!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sanne M.

Archstone BV

Wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen kunnen ophalen ... Lees verderen zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Archstone BV

UBM

De workshop Action Painting was heel erg leuk; een echte aanrader! Het hele team heeft vol overgave meegedaan aan een ... Lees verderandere manier van schilderen; de spetters verf vlogen in het rond :-) Het uiteindelijke resultaat (mede dankzij de handige tips & tricks van Wouter) mag er wezen en zal vol trots bij ons op kantoor worden opgehangen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christa Uittenbogaard | UBM
Plaats een review
Herken de Mol

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Herken jij de mol in je team?
vanaf €19,50 p.p.
Bekijk Herken de Mol
Bubble Voetbal

Bubble Voetbal

Een hilarisch potje voetbal voor het hele team. Maak je klaar voor het meest hilarische potje voetbal dat je ooit hebt gespeeld!
vanaf €19,50 p.p.
Bekijk Bubble Voetbal
Expeditie Robinson in het park

Expeditie Robinson in het park

Overleven in de Utrechtse jungle: niet makkelijk, maar wel heel erg leuk! Trotseer de Hollandse jungle met jouw team
vanaf €24,50 p.p.
Bekijk Expeditie Robinson in het park