Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Veelgestelde vragen "Aanvragen"

  • Kan ik uitjes combineren en zo zelf een arrangement samenstellen?
    Je kunt heel gemakkelijk activiteiten met elkaar combineren. Omdat wij ook bedrijfsuitjes op maat aanbieden is dit voor ons geen probleem om te realiseren. Je ziet op onze website een hele handige bewaarknop bij elke activiteit. Selecteer deze en je keuzes worden bij Bewaarde Uitjes (rechtsboven op de website) opgeslagen. Ben je klaar met samenstellen, dan kun je daar ook meteen de offerte aanvragen voor jouw combinaties. We bellen je na het aanvragen nog even op om alles door te spreken en te kijken of het compleet is. Samen maken we er dan een prachtige dag voor jouw team van.Delen via:
  • Kan Puur* Utrecht mij een brochure of prijslijst sturen?
    We begrijpen dat je graag van tevoren een beetje wilt inschatten wat een uitje of feest gaat kosten. Verrassing: wij weten het ook niet van te voren. Dit komt doordat elk uitje bij ons uniek is. Wij betrekken je graag bij het samenstellen van het ideale uitje of arrangement. Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van je wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor je, waarin al je keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen. De offerte is uiteraard nog steeds vrijblijvend! We vinden het heel prettig om telefonisch je wensen door te nemen en je te adviseren over wat leuk is om met jouw groep te doen.Delen via:
  • Hoe kan ik de beschikbaarheid van uitjes zien?
    Je mag ervan uitgaan dat de meeste uitjes en arrangementen uitvoerbaar zijn op de door jou opgegeven datum. Het kan echter voorkomen dat een van onze partners in Utrecht op dat moment geen plek heeft voor jouw groep. Wij zorgen altijd voor een passend alternatief als dit het geval is. Aangezien we Utrecht op ons duimpje kennen, is er gelukkig veel mogelijk. Uiteraard, om teleurstellingen te voorkomen is het altijd goed om zo spoedig mogelijk na het aanvragen van jouw uitje de boeking definitief te maken. Dan ligt alles vast, bij ons en bij de partners waarmee we het uitje uitvoeren.Delen via:

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons