Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Floating Lunch

Vaar van restaurant naar restaurant voor een dynamisch lunch
Floating Lunch
Floating Lunch
Floating Lunch
Floating Lunch

Een ontspannen lunchbeleving

Maak van je lunch een beleving door je ontspannen van restaurant naar restaurant te laten varen. Dit keer niet je standaard lunchbammetje, maar een verzameling smakelijke verrassingen die je smaakpapillen weer op scherp zetten. Glijd ontspannen door het water en smul samen van drie lunchgerechten elk uit een verschillende keuken.

Schommel mee en schuif aan…

Jullie worden bij het eerste restaurant gastvrij ontvangen voor de culinaire start van een bijzondere middag. Schuif aan, laat je verwennen en praat gezellig bij met je tafelgenoten. Uitgesmuld? Dan staat de schipper klaar om jullie naar het hoofdgerecht te varen. Geniet onderweg van de stad die aan jullie voorbij trekt, schommel rustig mee met het schip dat moeiteloos door het water glijdt en schuif aan bij het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht.

Uitbuiken en nagenieten

Daarna is het heerlijk uitbuiken en nagenieten wanneer jullie naar het volgende restaurant deinen voor het sluitstuk van de middag: een nagerecht voor echte smulpapen! Klets gezellig bij met je (wisselende) tafelgenoten, laat je smaakpapillen dansen van plezier en geniet van de wisselende omgeving en bijbehorende sfeer. Door de dynamiek van de veranderende omgeving, restaurants en tafelpartners ontstaat een unieke informele sfeer!

Afhankelijk van de groepsgrootte, jullie wensen en budget doen we een voorstel op maat. Informeer naar de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 62,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • 3-gangen lunch in restaurants naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Tandartspraktijk Bas de Wissel

Gevonden op internet, maar toch maar even gebeld. Keurig uitleg gekregen over de mogelijkheden voor ons jubileum-uitje. Daarna een duidelijke ... Lees verderofferte met een twee opties en er bleek nog van alles aan te passen naar onze eigen wensen. Onze keuze viel op een walking/floating lunch. Op de middag zelf een geweldige lunch bij 3 verschillende restaurants met daartussen een historische stadswandeling met hele goede gids en een rondvaart door de grachten. Een geweldige, gezellige, informele en informatieve ervaring in een hele leuke stad die uit zijn winterslaap kwam, want het was prachtig weer en de terrassen op werf zaten vol.... Dank Puur voor de prima organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bas de Wissel | Tandartspraktijk Bas de Wissel

Vriendengroep

Ik kan het programma dat we hadden zeker aanraden als je nog eens zo''n verzoek krijgt. Bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vriendengroep
Bekijk Walking & Floating Lunch
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating Lunch

Wandelen, varen en lunchen in één arrangement in Utrecht
Bekijk Walking & Floating Lunch
Bekijk Dagprogramma | Wandelen & Varen
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen & Varen

Zie Utrecht op de meest optimale manier
Bekijk Dagprogramma | Wandelen & Varen
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

Genieten van Utrecht, genieten van lekker eten, genieten van elkaar. Dit komt allemaal bij elkaar tijdens een Walking dinner in Utrecht.
Bekijk Walking Dinner