Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Varend Terras met BBQ

Ideale BBQ aan boord voor grote groepen
Varend Terras met BBQ
Varend Terras met BBQ
Varend Terras met BBQ
Varend Terras met BBQ
Varend Terras met BBQ

Waarom is het Varend Terras met BBQ zo goed?

Zin om te barbecueën met een groot gezelschap en daarna te feesten? Boek dan dit varende terras! Een verrassend partyschip met een luxe lounge, dansvloer en een intieme scheepsbar. Twee ruime buitendekken bieden plaats aan 200 gasten, dus je hebt alle ruimte. Nodig al jouw vrienden, collega’s en/of familieleden uit en geniet van een feestje op het water!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Een avondje eten, de meest prachtige uitzichten en lekker feesten. Leun maar achterover, want wij regelen het voor je! Op iedere datum en tijdstip te boeken, dus dat is handig. Samen kiezen we de meest ideale opstapplaats van dit geweldige schip en stellen we het ideale barbecue-menu samen. Iedereen gaat hier van genieten, dat garanderen we! Na de barbecue feesten? Alles kan en mag op deze boot! Professionele DJ-apparatuur en verlichting is aanwezig en is gratis te gebruikten! Tegen een meerprijs verzorgen wij ook de DJ. Onze professionele heeft jarenlang ervaring. Hij weet bij iedere gelegenheid de juiste snaar te raken. Hij draait naar beleving, is origineel en toch vertrouwd.

Op- en afstappen

Het varend terras maakt een tocht over de Vecht. De op- en afstapplaatsen liggen buiten de Utrechtse binnenstad, bijvoorbeeld aan de Keulsekade en de Rooseveltlaan.

Faciliteiten op het Varend Terras

Het varend terras is voorzien van toiletten, goede muziekinstallatie, barfaciliteiten en natuurlijk een grote BBQ. Het ruime buitenterras beschikt over comfortabele loungebanken en een knusse ronde zithoek. Daarnaast beschikt het schip over een grote binnenruimte zodat de vaart ook bij slecht weer kan doorgaan. Beneden op het schip bevindt zich tevens een onverwachte schatkamer: een zeer intieme scheepsbar met de grandeur van weleer!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 30 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 74,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn, fris)
  • Gebruik van DJ apparatuur, licht en geluid
  • BBQ-menu naar keuze: vlees, vis vegetarisch, brood, sauzen en salades

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner