Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Smartlappenboot

Zing uit volle borst en ontdek Utrecht
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot

Waarom is de Smartlappenboot zo goed?

Op de Smartlappenboot ga je al varend en zingend langs de mooiste plekjes van Utrecht. De grachten met al haar prachtige monumentale panden en gevels, de unieke werven met hun werfkelders. Je ziet Utrecht zoals ze is: een gezellige en bruisende stad. Aan boord is een accordeonist aanwezig met wie je de mooiste smartlappen ten gehore brengt. Boek dit gezellige arrangement snel, een hilarische middag wacht op jou!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Stap aan boord, laat al jouw zorgen gaan en zing erop los. Wij zorgen dat jouw privé-boot klaarligt. De schipper kent de weg en de accordeonist weet al wat hij gaat spelen, dus het feest gaat beginnen. Geen paniek: de teksten worden jou uitgereikt, zodat je naar hartenlust mee kunt zingen! Van uithaal tot snik, aan jou de keuze in welke volgorde de hartverscheurende tranentrekkers en levensliederen de revue passeren! Dorst tussen de liedjes door? Geen probleem, de Hollandse bar is onbeperkt open!

Op-en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Utrecht zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de Smartlappenboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Smartlappenboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren je graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb je de keuze. Een groot deel van het Utrechtse bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben niet altijd een toilet of verwarming aan boord.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Privé Boothuur
  • Schipper
  • Begeleiding accordeonist
  • Smartlappenboekjes
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn en fris)

Beoordeling van onze klanten

De Nieuwe Kracht

Ontzettend gezellig! Je ziet Utrecht vanaf het water en dat in combinatie met een ervaren schipper en een zeer goede ... Lees verderaccordeonist (en wat drankjes natuurlijk) een compleet recept voor een heerlijke dag !!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dirk Meijer | De Nieuwe Kracht

Wij hebben met ons team genoten! Het was gezellig, goed geregeld en vriendelijk personeel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisette Dijkstra

De Bareel

De collega's waren super enthousiast. Alleen maar leuke verhalen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yael Sluis | De Bareel

Basisschool de Boomladder

We hebben genoten. Harry was geweldig heeft onderweg nog het een en ander verteld over Utrecht voor leerkrachten altijd top ... Lees verderDe jongens hebben ons goed bijgehouden qua drank dus dat ging ook goed. Al met al een top uitje ga het zeker aanbevelen bij andere mensen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gerda van der Ploeg | Basisschool de Boomladder

Hebben zaterdag een vrijgezellenfeest gehad van me broertje. Hadden de smartlappenboot voor 2,5 uur gehuurd,was in 1 woord GEWELDIG. 2,5 uur plezier, ... Lees verdermuziek, en accordeonist, eten en drinken was er volop. Leanne onze schipper was geweldig, en de bediening was in de handen van Ted. En die verdient ook een pluim. Echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorgen en service. Echt een dag om nooit meer te vergeten! Mvg, Berry van der Linden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Berry van der Linden

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henriette Neerken
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner