Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

After Dinner Cruise

Heerlijk nagenieten aan boord van jouw privéboot
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise

Waarom is de After Dinner Cruise zo goed?

Stel je eens voor. Je hebt een heerlijk uitje met vrienden of collega’s beleefd. Een leuk spel of inspirerende workshop, goed eten, leuke gesprekken en veel gelachen. De laatste gang is uitgeserveerd en het is tijd om de culinaire beleving af te sluiten. Wij snappen dat je daar nog helemaal niet klaar voor bent! Daarom bedachten wij de After Dinner Cruise. Na de laatste gang aan boord van een schip en lekker varen door de Utrechtse grachten. Nog één keer napraten, nog één keer genieten van de verlichte stad, nog één keer lachen met elkaar. Zo sluit je je uitje in Utrecht perfect af en creëer je een blijvende herinnering.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op de afgesproken tijd en opstapplaats wacht de schipper je op met de boot van jouw keuze. Stap aan boord en zoek een fijn plekje, want dit wordt een mooie afsluiter van de dag. De After Dinner Cruise is op vele manieren in te vullen. Een bakje koffie of thee aan boord, een borreltje naar keuze of je dessert aan boord eten in plaats van in het restaurant: het kan allemaal. Ook entertainment of een stadsgids aan boord is mogelijk. Kies wat bij jouw gelegenheid, groep en budget past: wij zorgen graag voor een mooie vaarbeleving op maat. Dus glijd ontspannen door de maanverlichte stad, neem nog een laatste afzakkertje en geniet van de prachtig verlichtte monumenten!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Koffie met bonbons

Beoordeling van onze klanten

Goede ervaring met Puur. Veel aandacht voor onze specifieke wensen en kwamen afspraken keurig na!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Victor Duvivier

Zedra Netherlands BV

Wij zijn voorafgaand van de vaartocht zeer goed geholpen en geadviseerd door Marieke Wagenmans. Alles was vooraf perfect afgestemd en ... Lees verderkregen een uitgebreide beschrijving van de reservering, een routebeschrijving van zowel de opstap als de afstap plek. De vaartocht zelf was geweldig, onze gasten warden zeer vriendelijk ontvangen en warden goed verzorgd aan boord. De happen waren goed en voldoende. Tevens was er tijdens de tocht een goed evenwicht tussen het vertellen over de bezienswaardigheden en was er tevens voldoende ruimte zodat onze gasten onderling konden kletsen. De vaartocht liep precies op schema en onze gasten hebben erg genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kim Bakker | Zedra Netherlands BV

AKVO

Wij zijn reuze tevreden met de boottocht van vrijdag. Iedereen was super blij met het eten, de service and ook ... Lees verderde prachtige oude boot. Hartelijk dank hiervoor. Wij zullen zeker weer met jullie samenwerken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
AKVO

Stryker

Voor onze groep was het echt een veel beter idee om een after dinner cruise te doen dan ervoor. Hostess ... Lees verderMarije was ontzettend vriendelijke en de boot was heel gezellig met alle lampjes. De dekentjes op het buitendek waren ook echt een plus! Toilet netjes schoon. Iedereen sprak vol lof of de tour!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura de Hoog | Stryker

Wat een TOP bedrijf! Een té leuk uitje beleefd. Fijne samenwerking met kantoor en spelbegeleiding. Absolute aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirte

Stibbe N.V.

De vaartocht was erg geslaagd! Het weer was prima en volgens mij heeft iedereen in ons gezelschap genoten van de ... Lees verdertocht. Schipper Arjen en de mevrouw van de bediening (ik ben haar naam even vergeten) waren erg behulpzaam en hebben ons goed gevaren en bediend! Veel dank dus voor deze fijne tocht, en de prettige samenwerking voor het regelen hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Emilie | Stibbe N.V.
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner