Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Sloepen Puzzeltocht

Verken Utrecht op het water en puzzel je weg naar de eindlocatie tijdens de Sloepenpuzzeltocht in Utrecht. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord?
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht

Waarom is de Sloepen Puzzeltocht in Utrecht zo goed?

Tijdens onze unieke Sloepen Puzzeltocht ontdek je Utrecht op geheel nieuwe wijze! Stap in de sloep, zorg voor een scherpe blik en puzzel jouw weg naar de eindlocatie. Een sloep is makkelijk zelf te besturen, dus kies jouw kapitein en geniet van Utrecht. Beantwoord onderweg vragen over de stad en het leven op het water. Boek deze originele speurtocht snel; hilarische en uitdagende opdrachten wachten op jou!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

We starten op een centrale locatie in Utrecht. Hier krijg je uitleg van onze spelmakers en leggen we je uit hoe een sloep werkt. Ja, je gaat zelf dit bootje besturen. Geen zorgen, het is niet moeilijk en een vaarbewijs is niet nodig. Even de regels doornemen, oefenen en je bent klaar om te gaan. Beantwoord de vragen uit ons opdrachtenboekje, werk goed samen en gebruik jouw speurneus. En vergeet vooral niet te genieten van Utrecht. Wie gaat er naar huis met de trofee? Dat merken we tijdens de finale!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
  • Huur van de sloepen
  • Professionele spelbegeleiding
  • Spelmaterialen
  • Zelf varen
  • Prijsuitreiking inclusief prijsbeker voor de winnaars

Beoordeling van onze klanten

Gastouderbureau ViaViela

Alles netjes en snel geregeld, goed meegedacht met wat we willen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- YVONNE WOUTERS | Gastouderbureau ViaViela

DePuy Synthes Johnson&Johnson

Via de site van Puur Utrecht kwamen we op het idee voor onze bedrijfsreünie om een sloepen puzzeltocht te ... Lees verderhouden op de Utrechtse singel en Oude Gracht. De deelnemers die uit het hele land kwamen waren zeer enthousiast om op deze wijze de stad te leren kennen. Daarnaast was het een uitstekende manier om bij te praten. Puur Utrecht had aansluitend de borrel en het diner bij Grand Café Luden geregeld. Het geheel is een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Theo Elsendoorn | DePuy Synthes Johnson&Johnson

Puur* Utrecht heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje samengesteld met als één van de hoogtepunten de sloepen-puzzeltocht. De tocht zelf ... Lees verderwas erg leuk, vanaf het water weer hele nieuwe blik op de stad. En de gevarieerde opdrachten zorgen voor een leuk competitief element. En echte aanrader voor bedrijven, sportteams of families.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Suzan van Zeist

KC Kleinerf

We hebben een erg leuke middag gehad. Zelf door de grachten varen en ondertussen ook nog wat opdrachten uitvoeren. En ... Lees verderdan natuurlijk afwachten welk team heeft gewonnen en met de beker naar huis kan. Bedankt voor een geslaagd uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- Judith Vermeulen | KC Kleinerf

Sloepen puzzeltocht

Wat een fijne middag op het water en ook heel veel geleerd van de Utrechtse geschiedenis. Wij hadden dit uitje ... Lees verderals teambuilding en waren verdeeld in 2 groepen waardoor we het wedstrijd element hadden. Marije was een enthousiaste spelleider met een hoge dosis humor. Een echte aanrader!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sarah Sutherland Shell | Sloepen puzzeltocht

Sloepen puzzeltocht

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Lotte heeft een leuk programma voor ons in elkaar gezet. Het Teamuitje was erg ... Lees verdergeslaagd. En wat is nou heerlijker om een sloepen puzzeltocht te doen op een dag dat het volop zomer is in Nederland. Het was leuk om Utrecht (grachten) vanaf het water te zien.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bright Side of Life Computer Consultancy | Sloepen puzzeltocht

PNO Consultants B.V.

Wat een leuke dag hebben wij gehad ! Mathilde van Puur heeft in een hele korte tijd een leuk programma kunnen ... Lees verderrealiseren. In de loop van de middag begonnen wij met een leuke sloepenpuzzeltocht door de grachten van Utrecht, inclusief een lekkere borrelmand. Daarna zijn wij lekker tapas gaan eten bij El Mundo op de Voorstraat. Het was wederom een goed georganiseerde en leuke dag !
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma Heeren | PNO Consultants B.V.

Wat een ontzettend leuke dag hebben wij gehad! De ochtend begon met een workshop schermen, boven verwachting leuk! Begeleider was ... Lees verderontzettend leuk en om het schermen een keer te doen was een unieke ervaring (voor alle leeftijden). Genoten van een heerlijke lunch om vervolgens de middag af te sluiten met een leuke sloepenpuzzeltocht. Kortom, een goed georganiseerde, leuke dag gehad. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henrieke van Ginkel

Afgelopen zaterdag, 26-8-2017, ons jaarlijkse familie uitje gehouden in Utrecht. Bij Puur Utrecht de puzzel sloepentocht gedaan en daarna ... Lees verdergedineerd in Den Draeck, in de werfkelder. De sloepentocht was geweldig en hilarisch!! We hadden perfect weer en een enthousiaste, leuke begeleidster. Ook het diner was top! Zeker voor herhaling vatbaar!! Hanneke, bedankt voor de goede organisatie en Maurine voor jouw spontaniteit en duidelijke uitleg op de dag zelf.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Wendy de Graaf

Marlow Navigation Netherlands B.V.

Het tripje naar Utrecht was zeer geslaagd, we hebben allemaal een enorm leuke dag gehad. Het hotel was tevens goed, ... Lees verderhet eten bij Vinnies heerlijk en we zijn erna met de groep een kroeg ingedoken. Ook wij vonden Sharon en Sanne leuke meiden die de middag echt top begeleid hebben. Jammer dat mijn team 2de werd omdat we een “beetje” te laat aankwamen, dat stond nergens in de reglementen! ;).
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Nathaly | Marlow Navigation Netherlands B.V.
Bekijk Culinaire Speurtocht
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Culinaire Speurtocht

Ontdek de culinaire pareltjes tijdens de culinaire speurtocht in Utrecht
Bekijk Culinaire Speurtocht
Bekijk Zintuigen Speurtocht
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Zintuigen Speurtocht

Utrecht ontdekken met jouw zintuigen op scherp
Bekijk Zintuigen Speurtocht
Bekijk Fietspuzzeltocht
vanaf €34,00 p.p. excl BTW

Fietspuzzeltocht

Fietsend door de stad terwijl je de leukste opdrachten uitvoert tijdens de fietspuzzeltocht in Utrecht
Bekijk Fietspuzzeltocht