Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hilarische Bingo

Bingo zoals je het nog nooit beleefde tijdens de hilarische bingo in Utrecht
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo
Hilarische Bingo

Waarom is de Hilarische Bingo in Utrecht zo goed?

Bingo is niet alleen voor bejaarden, zeker onze Hilarische Bingo niet! De Utrechtse Tante Sjaan, Ome Corrie, Dolle Dries of één van hun hilarische vrienden zorgt ervoor dat dit klassieke Hollandse spel voelt als een waar feestje. Een avondje vol schaterlachen, hilarische prijsjes en moppen van één van deze toppers. Maar wel blijven opletten, want de bingocijfers volgen elkaar in rap tempo op. De Hilarische Bingo is eenvoudig aan te vullen met borrelhapjes of een aansluitend diner. Voor degenen met zeebenen is het ook mogelijk om de Hilarische Bingo op een boot te spelen. Hoe je de Hilarische Bingo ook invult; memorabel wordt het altijd!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige locatie in het centrum van Utrecht word je verwelkomd door onze hilarische bingo specialist. Die heeft er zin in, dus ze brengt de stemming er meteen lekker in! Neem een lekker drankje, bestudeer alvast je bingokaart en houd je pen in de aanslag. Let op, want er wordt al aan de molen gedraaid. Een grapje hier, een liedje daar: nee, we zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt! Natuurlijk hebben we ook een aantal mooie prijsjes voor de gelukkigen met bingo, want onze presentator houdt van uitpakken. Je kunt je lach niet inhouden tijdens dit hilarische middagje of avondje, dat is zeker!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Utrecht de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Utrecht heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Utrecht experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Bingo op een gezellige locatie in Utrecht
  • Presentatie door een hilarische presentator
  • Ludieke prijzen

Beoordeling van onze klanten

Vrijgezellenuitje

We hebben in een woord een fantastische dag gehad!!! Onze dubbele complimenten voor tante sjaan, wat aan fantastisch mens is ... Lees verderdat. We hebben ontzettende veel lol gehad en spierpijn van het lachen hahaha.....de heren waar we de cockails hebben gemaakt waren ook super voor onze vrijgezel en de italiaan was ook zeer geslaagd.... En ik wilde jouw ook nog even heel erg bedanken voor alles, want goede communicatie is het halve werk toch?
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vrijgezellenuitje

Avean

Het was enig! Blonde Sjaan deed het super. Bediening en hapjes op de boot ook prima verzorgd. Was trouwens ook ... Lees verdereen hele leuke boot. Op de locatie was het ook heel gezellig. Lekker gegeten.Kortom: Het was geslaagd. Ga zo door. Heb je nog een leuk idee voor volgend jaar?
Deze review kreeg als cijfer een 4
Avean

National Instruments Netherlands BV

Een leuke Bingo avond gehad met Marije! Die kon de groep goed aanvoelen en anticiperen! Alles was goed geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- TT Lam | National Instruments Netherlands BV
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
vanaf €39,00 p.p. excl BTW

Mobiele Escaperoom De Strijd

Ga de uitdaging aan in ons Mobiele Escaperoom De Strijd in Utrecht spel. Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Een hilarische manier om elkaar beter te leren kennen is tijdens Ranking the Company in Amsterdam!
Bekijk Ranking the Company