Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Nieuwjaarsborrel Show

De perfecte manier om toch samen het nieuwjaar in te gaan! Een online event met hilarische, creatieve en spannende quizvragen.
Nieuwjaarsborrel Show
Nieuwjaarsborrel Show
Nieuwjaarsborrel Show
Nieuwjaarsborrel Show
Nieuwjaarsborrel Show
Nieuwjaarsborrel Show
Nieuwjaarsborrel Show
 • Sensationele online Nieuwjaar Show vanuit een professionele tv-studio
 • De perfecte manier om samen terug te kijken- of juist vooruit!
 • Hilarische, creatieve en spannende quizvragen!
 • Een unieke combinatie tussen een online- en offline-ervaring
 • Liever een online event dat op maat voor je wordt gemaakt? Bekijk dan onze Online Event op Maat voor alle personalisatie mogelijkheden!

Waarom is de Nieuwjaarsborrel Show zo goed?

Geen moment om samen te komen maar wil je toch op een leuke wijze terugblikken op het afgelopen jaar én met nieuwe energie het nieuwe jaar ingaan? De Nieuwjaarsborrel show is de perfecte online oplossing! Speciaal voor jullie gaat er een team van event professionals en technici aan de slag. In deze een interactieve show kunnen de deelnemers vanuit huis (of kantoor) kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De champagne mag uit de kast, het vuurwerk in de hand en de oliebollen op tafel. Tijdens de show zorgt ons regie team ervoor dat je al je collega’s op het scherm voorbij ziet komen. Wel zo leuk! Hoe je het afgelopen jaar ook ervaren hebt, met dit online event breng je iedereen samen. De show wordt door een enthousiaste show-host gepresenteerd vanuit een professionele studio. De quiz staat volledig in het teken van het vorige jaar. Dat kan met algemene vragen, maar er is ook een mogelijkheid om vragen te stellen over het afgelopen óf komende jaar! Om de show zo interactief mogelijk te houden proberen we altijd twee deelnemers fysiek op locatie uit te nodigen. Zij mogen plaatsnemen achter een van de speeldesks en worden op ludieke wijze voor tussentijds commentaar tijdens de spelshow gebruikt. Liever met iedereen op afstand? Ook dat is mogelijk, dan halen we deze mensen binnen via een aparte livestream en tonen hun op de tv’s in de studio. De Nieuwjaarsborrel Show is een combinatie van teamwork, terug- en vooruitkijken, entertainment en vooral veel feestelijke gezelligheid! Laat je verassen en breng je online nieuwjaarsborrel naar een hoger niveau.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Om de Nieuwjaarsborrel Show te spelen, staan de teamspelers met elkaar in contact via een videocommunicatie tool (bijvoorbeeld Zoom). Tijdens het ontvangst volgt een korte uitleg over hoe de deelnemers met hun mobiele telefoon kunnen inloggen bij de quiz waarna de pret gelijk kan beginnen. De showmaster neemt je mee langs verschillende stellingen, vragen en onderwerpen en zorgt dat de stemming er goed in zit! Hoe goed kennen de collega’s elkaar? Tijdens de quiz wordt er tijd gemaakt voor een bonus ronde, waarin een stelling over één van de werknemers wordt gepresenteerd. De deelnemers zien op hen stemkastje 2 of meer werknemers voorbijkomen, wie verdient er bijvoorbeeld een extra schouderklopje voor afgelopen jaar? De interactieve quiz rondes worden afgewisseld met een interview, een stukje film, of een andere invulling op maat. Het perfecte moment om samen terug te blikken of juist vooruit te kijken. Ons team van event specialisten denkt graag met je mee. De show wordt spetterend afgesloten met een gezamenlijke spelronde, waarna het alweer tijd is voor de finaleronde. De twee finalisten zullen op het grote scherm live te zien zijn in de studio, en de strijd voor eeuwige roem en fame barst los. De Nieuwjaarsborrel Show is gegarandeerd spannend, hilarisch en uniek!

Toch liever een fysiek bedrijfsuitje?

Toch meer behoefte aan een fysiek bedrijfsuitje? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod van fysieke teambuilding activiteiten! Bij Puur* Utrecht is er veel mogelijk en doen wij er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 50 personen
 • 01:30 uur
 • Prijs op aanvraag
 • Nieuwjaars decor
 • Energieke Presentator
 • Online streaming techniek
 • Volledig te customizen
 • Video- en Audio techneut
 • Overal producer en co assistent
 • Professionele audio en video vormgeving

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Online Muziek Bingo
vanaf €19,00 p.p. excl BTW

Online Muziek Bingo

Bingo zoals je het nog nooit hebt gedaan. Meezingen en swingen op bekende muziek knallers zorgt voor een hilarische beleving!
Bekijk Online Muziek Bingo
Bekijk Online Ranking the Company
vanaf €24,00 p.p. excl BTW

Online Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Een hilarische en manier om elkaar beter te leren kennen!
Bekijk Online Ranking the Company
Bekijk Online Hilarische Bingo
vanaf €19,00 p.p. excl BTW

Online Hilarische Bingo

Bingo zoals je het nog nooit beleefde
Bekijk Online Hilarische Bingo