Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste bedrijfsuitjes in Nieuwegein

Opzoek naar de leukste bedrijfsuitjes in Nieuwegein? Dan hebben wij het perfecte aanbod voor jou en je team! Neem hieronder een kijkje en laat je inspireren. Wij kunnen je perfect helpen bij een geweldige beleving met hulp van een van onze uitjes in Nieuwegein. Wij gaan namelijk voor een echte pure beleving en zorgen ervoor dat elk uitje onvergetelijk wordt! Al onze uitjes organiseren wij op maat voor ieder budget en dit doen wij met alle liefde en passie. Dus neem snel een kijkje tussen ons aanbod en voor je het weet heb je straks een heel tof uitje in Nieuwegein!

Ideeën bedrijfsuitjes

Wij hebben de beste ideeën voor de meest geweldige bedrijfsuitjes! Wij hebben namelijk wel een idee wat een leuk bedrijfsuitje maakt. Wat dacht je van een gezellige rondleiding door de stad? Het is ook mogelijk (om al puzzelend) de stad ontdekken terwijl je een van onze leuke citygames doet! Of wat dacht je van een van onze heerlijke boottochten door de stad in een bbq boot of borrelboot? Of maak er een echt culinaire rondvaart van met onze floating dinner. Het is ook mogelijk de walking dinner te doen, waar je van een 3 gangen diner geniet en alle gerechten/gangen op een verschillende locatie geserveerd krijgt. Neem zeker contact met ons op zodat wij je kunnen adviseren voor het beste bedrijfsuitje in Nieuwegein!

Leuke dag- en avondarrangementen

Maak je uitje nog leuker door er een dag- of avond arrangement van te maken. We hebben de leukste uitjes gecombineerd tot een arrangement in Nieuwegein.  Weet jij al wat je wilt doen? Of juist niet? Neem contact op met onze experts zodat wij samen het beste arrangement voor jou en jouw team in elkaar zetten. Combineer bijvoorbeeld een workshop met een rondvaart en een diner. De opties zijn oneindig!

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons