Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Evenementenbureau in Utrecht

Ben jij op zoek naar het ideale bedrijfsfeest of een uniek event? Zoek dan niet verder! Puur Events Utrecht helpt jou graag bij het organiseren van jouw droom event in Utrecht. Wij krijgen een 9.1/10 van onze klanten. Bekijk wat de mogelijkheden zijn en neem contact met ons op. 

Evenement organiseren in Utrecht

Puur Events Utrecht is hét evenementenbureau in Utrecht en omstreken. Al sinds 1996 organiseren wij de perfecte events in deze prachtige stad. Wij hebben een ruim aanbod aan uitjes en activiteiten zoals diverse speurtochten en workshops. Wij denken met je mee en organiseren hét perfecte uitje. Zodat het een dag om nooit te vergeten wordt.

Selina van Focus Marketing Research ging je voor: “Prachtige vergaderlocatie De Grachtenkamer en alles was top geregeld. Puur Utrecht heeft meerdere activiteiten voor ons bedrijfsuitje in Utrecht verzorgd: een vergaderruimte, escape room en een boottocht. Alles viel zeer in de smaak bij onze werknemers!”

Wat voor events organiseren wij?

Wij organiseren verschillende events zoals evenementen op eigen locatie, personeelsfeesten en relatie evenementen. Maar ook voor online evenementen en jubileumfeesten kun je bij ons terecht. Elk evenement is bijzonder en heeft iets unieks. Naast events organiseren wij ook uitjes in verschillende categorieën. Denk aan rondleidingen en arrangementen maar ook aan workshops en feesten. Zo is er voor elke gelegenheid een passend event! Wat kunnen wij voor jou organiseren?

Evenementenbureau inschakelen?

Twijfel je nog of je een evenementenbureau wilt inschakelen? Zet eerst eens alle werkzaamheden op een rij. Waar moet je aan denken als je een event organiseert? Welke zaken moet je regelen? Wat heb je nodig voor een groot feest? Dat is nogal wat. Vaak vergeet je wel iets essentieels of levert het plannen veel stress op. Als je het laat organiseren door ons, hoef je nergens meer over na te denken. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten op het moment suprême. Dat is het voordeel van een evenementenbureau inschakelen!

Hoe gaan we te werk?

Het begint allemaal met een wens. Jouw wens voor een speciaal event. Vanuit die wens gaan we brainstormen tot we bij een goed idee uitkomen. Dit idee gaan wij vol enthousiasme en creativiteit uitwerken tot een unieke ervaring waar nog lang over gepraat zal worden! Onze evenementenorganisatie in Utrecht regelt het graag voor je.

Waarom kiezen voor Puur Events?

Onze gedreven en enthousiaste collega’s zijn echte Utrechters. Ze kennen alle speciale plekken van de stad, waardoor zelfs de locals iets unieks zullen ervaren. Kortom: wij zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke dag heeft! Een uitje met een écht Utrechts tintje is bijvoorbeeld de Utrecht Challenge waarbij je samen de uitdaging aan gaat.

Suzan en Jobke van Odbs de Holterenk: “Wij waren met een groep van 10 personen, verdeeld over twee teams. Beide teams hebben een ontzettend leuke middag gehad en de stad op een andere manier bekeken dankzij de Utrecht Challenge. We vonden het erg leuk om elkaar onderweg toevallig tegen te komen. De foto’s die bij de opdrachten hoorden zijn nog vaak bekeken!”

Evenementenlocaties in Utrecht

Als je aan Utrecht denkt, dan denk je natuurlijk aan de Dom en de mooie oude grachten. Tijdens onze citygames zal je aan de hand van opdrachten de prachtige stad Utrecht op een andere manier leren kennen. Wil je Utrecht liever vanaf een ander perspectief bekijken? Ga dan mee met een van onze boottochten. Kies bijvoorbeeld voor de populaire borrelboot: varen en borrelen tegelijk! Of geniet van een heerlijk driegangenmenu terwijl de mooiste bezienswaardigheden van Utrecht aan jou voorbij trekken tijdens het rondvaart diner.

Aanbod en activiteiten van PUUR Events Utrecht

Aan activiteiten geen gebrek. Wij hebben een uitgebreid assortiment van allerlei verschillende categorieën en thema’s. Kies bijvoorbeeld voor een actief of competitief thema. Wil je liever iets rustigers doen? Kijk dan eens naar onze culinaire of culturele uitjes. Zo is er voor iedere gelegenheid een geschikt thema. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

Alles voor jouw perfecte event: van bedrijfsfeest tot stadswandeling

Bij Puur Events vind je alles voor jouw perfecte event. Of je nu een stadswandeling met tien personen wilt maken of een bedrijfsfeest wilt organiseren voor 700 man: bij ons ben je aan het goede adres! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Evenementenbureau in een andere stad?

Ben jij op zoek naar een personeelsuitje, arrangement, workshop of een ander onvergetelijk uitje in een andere stad? Puur* Events organiseert al het eerder genoemde en meer in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam! Heb je vragen of een specifieke wens? Neem dan contact op en laat je inspireren door onze experts. Ons team zit in elke stad klaar om het perfecte bedrijfsuitje of teambuildingsdag voor jou en je gezelschap te organiseren.