Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Durf jij de uitdaging van Mysterium Utrecht aan?

Mysterium Utrecht

Ik heb een geheim om met je te delen: Mysterium Utrecht is de spannendste escape room die je ooit zult ervaren! Gelegen direct aan de Oudegracht, biedt deze escape room een unieke combinatie van spanning, plezier en uitdaging. Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, je bent verzekerd van 60 minuten pure sensatie. Hier bij Puur Utrecht weten we dat escape rooms verslavend zijn. Dus, als je eenmaal begint, is er geen weg terug. Durf jij de uitdaging aan?

Leestijd: 3 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

Waarom Mysterium Utrecht een must-do is:

  • Uniek thema en verhaal: Stap in een middeleeuwse werfkelder en laat de moderne wereld achter je. Hier wacht Cornelis Vossius op je, met een mysterie dat je niet zomaar zult vergeten.
  • Uitdagende puzzels: Onze escape room is anders, uitdagend en interactief. Je hebt geen Einstein-brein nodig, alleen een goede samenwerking. Denk je dat je het aankunt?
  • Teambuilding: Perfect voor collega’s, sportclubs, en zo kan ik nog wel even doorgaan! Iedereen kan een beetje team spirit gebruiken, toch?

Wat kun je verwachten?

Geen tijd te verliezen! Zodra je binnenstapt, begint de klok te tikken. Volg de aanwijzingen, kraak de codes en verdien je vrijheid. Het klinkt misschien makkelijk, maar ik hoop voor je dat het dat ook is. Mysterium is een wereld vol verborgen raadsels, technische uitdagingen en creatieve oplossingen. Geloof me, je zult dit uur over 23 jaar nog herinneren.

Mysterium Utrecht

Perfect voor Special Events

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, het vrijgezellenfeest van je beste vriend(in), of zelfs de trouwdag van je ouders – Mysterium biedt de perfecte setting. Combineer het met een citygame, borrel of walking dinner door Utrecht voor een complete ervaring. Heb je iets speciaals in gedachten? Bel of mail ons, wij regelen het!

Praktische info:

  • Maandag t/m donderdag: €115,-
  • Vrijdag t/m zondag en feestdagen: €135,-
  • Geschikt voor groepen t/m 10 personen

Veelgestelde vragen:

Moet ik reserveren? Zeker! Escape room Mysterium wacht op je. Boek via onze site, bekijk de kalender en kies de perfecte datum en tijd. Dan kan de voorpret beginnen!

Kan ik op factuur betalen voor mijn bedrijf? Ja, dat kan! Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om op factuur te betalen. Stuur ons een mail of bel voor meer informatie.

Kan ik iemand verrassen met een Mysterium cadeaubon? Wat een leuk idee! Natuurlijk kan dat. Bel ons op 030-7271026 of stuur een e-mail naar info@mysterium.nl voor meer informatie.

Betaalmethodes: Via de site kun je betalen met iDeal. Liever via factuur? Ook dat is mogelijk, met eenmalige administratiekosten. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Boek nu en ontdek het mysterie van Utrecht!

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur? Check de beschikbaarheid op onze website of bel 030-7271026. Pas op: escape rooms zijn verslavend… maar op een goede manier natuurlijk!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief