Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teambuilding activiteiten in Utrecht

Teambuilding activiteiten

Ben je op zoek naar een dag vol lachen, competitie en teamwork met je collega’s? Dan is Puur* Utrecht dé plek voor de meest originele teambuilding activiteiten! Of je nu een dag op het water wil doorbrengen, een creatief avontuur zoekt of je collega’s uitdaagt in de sportarena – alles kan in Utrecht!

Leestijd: 3 minuten

Sportieve uitjes

Laat de adrenaline stromen met activiteiten zoals Bubble Voetbal, Zeskamp of zelfs de Highland Games. Hijs jezelf in een kilt en gooi boomstammen alsof je in de Schotse Hooglanden bent. Of zet jezelf schrap voor Drakenboot Varen waar teamwork essentieel is om in sync te blijven met de trommelaar. Ideaal als je je team eens echt uit hun comfortzone wil halen!

Citygames en quizzen

Meer van de stad ontdekken? Doe dan mee met een spannend stadsspel zoals Herken de Mol of ontsnap uit het centrum van Utrecht tijdens The Great Escape. Hierbij draait alles om samenwerken, tactisch denken en natuurlijk een beetje competitie. Wie gaat er met de winst vandoor?

Workshops

Voor de creatieve geesten is er genoeg te doen. Schilder je eigen meesterwerk tijdens The Big Picture of werk samen aan heerlijke gerechten in een kookworkshop. Ben je meer van de proeverijen? Dan is een gezellige kaasproeverij in een authentieke Utrechtse werfkelder misschien wel jouw ding.

Wateravonturen

Wat te denken van de Sloepen Puzzeltocht? Varen door de grachten terwijl je puzzels oplost, is een geweldige manier om Utrecht vanuit een ander perspectief te ontdekken. En voor degenen die wat rustiger willen doen, is het Walking & Floating Dinner perfect. Geniet van een driegangendiner op verschillende locaties in het hart van de stad, afgewisseld met een stukje varen.

Maak het onvergetelijk met Puur* Utrecht!

Of je nu met een klein team bent of een hele afdeling, bij Puur* Utrecht zit je goed voor een dag vol verrassingen. Zin gekregen? Neem dan snel contact op en laat je inspireren! Je hoeft alleen de voorpret te regelen, Puur* Utrecht doet de rest!

Jesse is jouw Utrecht expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Utrecht en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief