Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Schoolreis in Utrecht

Nee! Kanovaren is echt saai! Dat doe ik echt niet!

Mijn werk is mensen blij maken en zorgen dat ze die mooie dag nooit vergeten. De klas was een beetje aan het sputteren: Kano varen is saai! Ze weten niet dat ze voor de rest van hun leven bij het horen van ‘Utrecht’ aan vandaag denken. Ik maakte het meest low budget uitje ooit. Kano, escaperoom Mysterium, Whatsapp business class speurtocht, gróte pannenkoek en een Venezia ijsje.

Weet je? Het kon niet beter. Tevreden over de dag en mijn werk. Leukste schoolreis arrangement Utrecht ooit!

Puur Utrecht is coolio! Oh ja. Ik hoorde achteraf: “Kano varen was echt heel mooi en niet saai!” Wist ik allang natuurlijk!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief