Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Waarom een pubquiz in Utrecht het perfecte bedrijfsuitje is: tips en tricks

Pubquiz Utrecht

Pubquizzen zijn helemaal hot! Of je nu een wandelende encyclopedie bent of de koning van de foute grap, een pubquiz biedt voor ieder wat wils. Bij Puur* Utrecht weten we dat een gezellige pubquiz dé manier is om je collega’s beter te leren kennen, samen te lachen en natuurlijk om te ontdekken wie de echte slimmerik van het kantoor is. Waarom een pubquiz zo’n geweldig bedrijfsuitje is? Dat lees je hier, inclusief tips en tricks om je eigen succesvolle quizavond te organiseren.

Leestijd: 4 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

Wat maakt de Pubquiz in Utrecht zo leuk? Onze pubquizzen zijn gevuld met een breed scala aan vragen. Van E.T. tot Obama, van waslabels in je spijkerbroek tot de regels van schaken: bij onze pubquiz komt alles voorbij. Films, geschiedenis, geografie, sport, muziek en tv- voor iedereen is er wel een kans om te kunnen shinen!

Wie heeft de meeste algemene kennis? Wie herkent hits na slechts een paar noten? En wie blijft er scherp na al die biertjes en bitterballen? Ontdek het tijdens onze oergezellige pubquiz in Utrecht!

Waar kun je je op verheugen?

Onze pubquizzen vinden plaats in een gezellig café in het hart van Utrecht. Je wordt hartelijk verwelkomd door onze enthousiaste presentator, die de quiz in goede banen leidt. Hier alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten:

Teams: Jouw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams van vijf of zes personen. Kies je teamcaptains en bereid je voor op een avond vol competitie en plezier!
Vragen: Ondersteund door hilarische en spraakmakende beeld- en geluidsfragmenten krijg je de meest uiteenlopende vragen voorgeschoteld.

Prijs: Aan het einde van de quiz hebben we voor het winnende team een leuk prijsje.
Borrelhapjes: De quiz kan uitgebreid worden met heerlijke borrelhapjes. Vraag naar de mogelijkheden en wij regelen het graag!

Pubquiz Utrecht

Tips voor een succesvolle pubquiz

Kies een gevarieerde vragenlijst: Zorg ervoor dat de vragen een breed scala aan onderwerpen dekken. Dit houdt de quiz interessant en zorgt ervoor dat iedereen kan bijdragen.
Gebruik Multimedia: Voeg beeld- en geluidsfragmenten toe om de quiz levendiger en dynamischer te maken.
Maak het competitief: Niets werkt beter voor teambuilding dan een beetje gezonde competitie. Zorg voor een leuke prijs voor het winnende team.
Borrelhapjes: Niets brengt mensen samen zoals lekker eten en drinken. Zorg voor voldoende snacks en drankjes om de sfeer erin te houden.
Lachen is gezond: Zorg ervoor dat er genoeg grappige en onverwachte momenten in de quiz zitten. Dit maakt de ervaring onvergetelijk.
Liever de Online Variant?

Kunnen jij en je collega’s niet fysiek samenkomen? Geen probleem! Bij Puur* Utrecht bieden we ook een online variant van onze pubquiz. Deze is perfect voor bedrijven die op afstand werken, maar toch behoefte hebben aan teambuilding en gezelligheid. Onze online pubquiz is makkelijk te organiseren en zorgt ervoor dat je samen met je collega’s kunt lachen en leren, waar je ook bent.

Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Utrecht experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Dus, klaar om de strijd aan te gaan? Boek jouw pubquiz bij Puur* Utrecht en beleef een avond vol plezier, competitie en teambuilding. Laten we er samen een geweldige tijd van maken!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief