Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wat zijn leuke groepsuitjes in Utrecht?

Groepsuitjes Utrecht

Utrecht is de perfecte stad voor onvergetelijke groepsuitjes! Van creatieve workshops tot sportieve uitdagingen en heerlijke culinaire ervaringen – er is voor elk team iets te beleven, Hieronder vind je een aantal van de leukste groepsactiviteiten die Puur* Utrecht aanbiedt. Daar gaan we!

Leestijd: 3 minuten

Groepsuitje op maat organiseren

Wil je een uitje dat helemaal past bij jouw groep? Puur* Utrecht heeft je gedekt! Denk aan een Bob Ross Workshop, waarbij iedereen zich waagt aan ‘happy little trees’, of ga voor een uitdagende Citygame. Rennen door de binnenstad met een tablet in de hand, terwijl je jouw collega’s probeert te overtreffen – wie wil dat niet? Wil je liever varen? Kies dan voor een Floating Dinner, waarbij je tussen de Utrechtse grachten verkent (en misschien wat wijn om je te inspireren tijdens het schilderen).

Groepsactiviteit met lunch of diner

Niets brengt een team meer samen dan eten! Bij Puur* Utrecht kun je je groepsactiviteit combineren met een heerlijke maaltijd. Of je nu kiest voor een avondprogramma Hollandse Avond, of voor een avondprogramma met een Floating Dinner – het kan allemaal. Voor een unieke twist kun je kiezen voor de Borrelboot: geniet van drankjes terwijl je door de prachtige grachten vaart.

De leukste groepsactiviteiten in Utrecht

Voor de creatievelingen zijn er talloze workshops zoals de schilderworkshop of een smakelijke Kaasproeverij in een authentieke werfkelder. Heb je meer energie te verbranden? Probeer dan een Bubble Voetbal toernooi of een stadsspel zoals Herken de Mol, waar de ware verrader in je team moet ontmaskeren.

Met zoveel opties hoef je nooit te stressen over wat je volgende groepsuitje moet zijn. Puur* Utrecht voor elk team, budget en thema een passend en onvergetelijk programma!

Jesse is jouw Utrecht expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Utrecht en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief