Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste workshops in Utrecht

Workshop Utrecht
Workshop positiviteit

Heb je zin om iets nieuws te leren, jezelf uit te dagen of gewoon een leuke tijd te hebben met vrienden of collega’s? Dan zit je in Utrecht goed! Deze stad heeft meer te bieden dan alleen de Domtoren en knusse grachten. Of je nou zin hebt in iets sportiefs, creatiefs of een flinke dosis positiviteit kunt gebruiken – ik heb de beste workshops voor je verzameld. En het mooie is, je kunt ze allemaal boeken bij Puur* Utrecht. Let’s go!

Leestijd: 4 minuten

1. Workshop Wandklimmen

Altijd al willen weten hoe het voelt om als Spiderman tegen de muur op te klimmen? Met de Workshop Wandklimmen ga je letterlijk de hoogte in! Of je nou een beginner bent of al wat klimervaring hebt, deze workshop is de perfect manier om je grenzen te verleggen (letterlijk en figuurlijk). Veiligheid staat natuurlijk voorop, maar dat betekent niet dat het minder spannend wordt. Bereid je voor op een beetje spierpijn de dag erna… en een flinke dosis adrenaline!

2. Haka Workshop

Heb je ooit de Haka gezien en gedacht: “dit wil ik ook kunnen!”? Nou, dan heb je geluk. In de Haka Workshop leer je deze krachtige Maori-dans, die draait om teamwork, energie en ja… flink wat geschreeuw. Perfect om even als je stress eruit te gooien en je teamgeest te versterken. Bonus: je zult ongetwijfeld indruk maken op je collega’s of vrienden bij de volgende borrel.

3. Workshop Positiviteit

Laten we eerlijk zijn, het leven kan soms best zwaar zijn. Dus waarom niet een middagje investeren in wat goed humeur en optimisme? In de Workshop Positiviteit leer je technieken om je mindset een oppepper te geven, zodat je voortaan altijd het glas halfvol ziet (en dat mag best wijn zijn). Inspirerend, energiek en gegarandeerd een opkikker voor je dagelijkse leven!

4. Workshop Creativiteit

Creativiteit is niet alleen voor kunstenaars, iedereen kan het leren! Tijdens de Workshop Creativiteit ga je aan de slag met out-of-the-box denken, brainstormtechnieken en oefeningen die jouw creatieve brein stimuleren. Ideaal voor je als je vastzit in een denkpatroon of gewoon een middagje wil knutselen zonder schuldgevoel. En nee, je hoeft geen schilder -of tekentalent te zijn – het gaat vooral om het plezier!

5. Workshop Mindmapping

Altijd al het gevoel gehad dat je hoofd soms een warboel is van ideeën, plannen en to-do lijstjes? De Mindmapping Workshop is de oplossing om alles op een rijtje te zetten. Je leert hoe je op een creatieve en gestructureerde  manier informatie kunt ordenen, zodat je nooit meer het overzicht verliest. Super handig voor je werk, studie of als je gewoon wat rust in je hoofd wil.

6. Socia Media Workshop

In een wereld waar iedereen continu online is, kan het handig zijn om te weten hoe je jouw social media game naar een hoger niveau tilt. In de Social Media Workshop leer je de ins en outs van platforms zoals Instagram, Facebook en Snapchat. Of je nu een eigen bedrijf hebt of gewoon wil weten hoe je die perfecte #foodie foto maakt –  na deze workshop ben je helemaal up-to-date met de laatste trends en tips. Influencer in de dop? Misschien wel! Trouwens, volg je ons al op Instagram? @puurevents ;).

Waarom een workshop in Utrecht?

Utrecht is de perfecte plek voor een workshop – centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en vol met gezellige plekjes om na afloop nog even na te praten (met een drankje, natuurlijk). Bij Puur* Utrecht vind je voor iedereen wel een passende workshop, of je nu een teamuitje organiseert, een vrijgezellenfeest plant of gewoon iets nieuws wil leren met vrienden.

Dus, waar wacht je nog op? Tijd om iets nieuws te proberen en jezelf te verrassen. Ik beloof je: na een workshop in Utrecht ga je met een brede glimlach en een hoofd vol nieuwe skills naar huis!

Jesse is jouw Utrecht expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Utrecht en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief