Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De beste uitjes in de regen

Uitjes

Nederland en regen, het is als koffie en gebak – onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar laat die druppels je niet tegenhouden om een fantastisch uitje in Utrecht te plannen. Bij Puur* Utrecht hebben we de beste indoor activiteiten voor je klaarstaan, zodat jij met een gerust hart kunt genieten zonder een nat pak te halen. Dus vergeet die paraplu, trek je leukste outfit aan, en ontdek hoe leuk een regenachtige dag in Utrecht kan zijn!

Leestijd: 5 minuten

Escape room Mysterium

Regen buiten, spanning binnen! In de escape rooms van Puur Utrecht speel je de hoofdrol in een spannend avontuur terwijl je binnen veilig en droog blijft. Kun jij met je team de puzzels kraken en ontsnappen binnen 60 minuten? Of beland je toch nog in de (denkbeeldige) regen?

Meer info: Escape Room Mysterium Utrecht

Mysterium Utrecht

Pubquiz

Niets lekkerder dan een gezellige pubquiz wanneer het buiten met bakken uit de lucht komt. Verdeel je vrienden of collega’s in teams en laat je kennis testen over muziek, films, of typische Utrechtse feitjes. Droog, gezellig en vol met competitie – wie gaat er met de eer naar huis?

Laat je hersens kraken: Pubquiz Utrecht

Gek op Holland Dinerspel

Regen of geen regen, tijdens het Gek op Holland Dinerspel blijf je lekker binnen en geniet je van een heerlijke maaltijd terwijl je de strijd aangaat met andere teams. Van Hollandse spellen tot quizvragen – jij leert Nederland van binnen en van buiten kennen. En het beste? Dit onder het genot van eten én gezelligheid.

Kijk hier voor meer info: Gek op Holland Dinerspel

Moorddiner – Bloedstollende Mysteries

Perfect voor regenachtige dagen: het moorddiner. Combineer heerlijk eten met een spannend moordmysterie. Jij en je team lossen een mysterieuze moord op. Voel je als Sherlock Holmes, maar dan met een lekker diner erbij!

Cocktail Workshop

Voor degenen die liever binnen blijven met een cocktail in de hand: de cocktail workshop! Leer hoe je de perfecte mojito, cosmopolitan of margarita maakt. En natuurlijk kun je daarna je creaties opdrinken.

Leer de kneepjes van het vak: Cocktail Workshop Utrecht

cocktail workshop, culinaire workshop, uitje in coronatijd

Extra tips: Uitjes die je ook prima in de buitenlucht kunt doen

Mocht het weer meezitten en je liever buiten actief wilt zijn, dan heeft Puur Utrecht ook geweldige opties die je in de open lucht kunt doen. Hier zijn twee favorieten:

Expeditie Robinson

Voor iedereen die altijd al eens een Robinson-waardige uitdaging wil aangaan, is de Expeditie Robinson perfect! In dit outdoor teamspel neem je het tegen elkaar op in verschillende uitdagende opdrachten, waarbij samenwerking en doorzettingsvermogen de sleutel tot succes zijn. Ideaal voor een sportief bedrijfsuitje in de frisse buitenlucht.

Check het hier: Expeditie Robinson

Citygame – Ontdek Utrecht op een unieke manier

Met de Citygame ontdek je Utrecht op een interactieve en speelse manier. Gewapend met een tablet vol opdrachten en uitdagingen, verken je de mooiste plekjes van de stad terwijl je samen met je team de strijd aangaat. Perfect voor zowel binnen de stadsmuren als in de open lucht!

Meer info: Citygame Utrecht

Tips & tricks

Naast de geweldige activiteiten die Puur* Utrecht aanbiedt, hebben we nog een paar slimme tips om je dagje uit nóg beter te maken. Of je nu gaat voor een escape room, cocktail workshop of pubquiz, met deze handige tips haal je alles uit je uitje!

1. Tip: Neem altijd een backup outfit Mee

Een spannend uitje kan soms wat intens zijn – of het nu gaat om een cocktail die nét niet goed geschud wordt, of een quiz die een beetje uit de hand loopt. Een extra shirt of paar sokken in je tas meenemen kan handig zijn, voor het geval je iets morst of gewoon een frisse look wil.

2. Tip: Kies voor lagen – comfort is key

Bij indoor activiteiten kan het warm worden, zeker als de competitie hoog oploopt in de escape room of je fanatiek bent tijdens een quiz. Door je in laagjes te kleden, kun je makkelijk iets uittrekken als je het warm krijgt, zonder in te leveren op stijl.

3. Tip: Comfort food maakt alles beter

Een uitje is niet compleet zonder iets lekkers! Bij veel van de Puur* Utrecht activiteiten, zoals het Gek op Holland Dinerspel of het Moorddiner, wordt al een smakelijk diner geserveerd. Maar je kunt ook altijd na afloop nog even door naar je favoriete restaurant voor een extra hapje en drankje.

4. Tip: Leg je dag vast

Een goed uitje verdient het om herinnerd te worden. Zorg dus dat je je camera of telefoon paraat hebt voor die perfecte groepsfoto na je escape room avontuur, of een shot van jouw perfect gemixte cocktail. Niets is leuker dan later de foto’s terugkijken en nog eens lachen om de beste momenten!

5. Tip: Organiseer een verrassing

Wil je je vrienden of collega’s echt verrassen? Plan een geheime activiteit waar niemand vanaf weet! Denk aan een spannende toevoeging zoals een speurtocht of een geheime challenge tijdens je quiz of teambuilding. De extra verrassingselementen maken het uitje gegarandeerd nog onvergetelijker.

Jesse is jouw expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Utrecht en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief