Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De beste bedrijfsuitjes in Utrecht

Utrecht

Welkom bij Puur* Utrecht, jouw go-to bestemming voor onvergetelijke uitjes in het prachtige hart van Nederland! Of je nu een bedrijfsuitje plant die je collega’s nog lang zal nablijven, of gewoon op zoek bent naar een leuke dag met vrienden, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Leestijd: 3 minuten

Waarom Puur* Utrecht?

We snappen dat plannen soms voelt als jongleren met porselein. Maar wees gerust, want wij zijn de superhelden die jouw uitje soepel laten verlopen, van de eerste tot de laatste minuut. Denk aan varen door de grachten met een borrel in de hand, een spannende escape room zoals het Mysterium of een creatieve middag met een Bob Ross Workshop – ja, schilderen met happy little trees, maar dan in Utrecht! En ja, we zorgen ervoor dat zelfs jouw meest kritische collega met een glimlach naar huis gaat.

Uitjes arrangementen en meer!

Wat dacht je van een Citygame door het historische centrum van Utrecht? Gewapend met een tablet race je door de stad, waarbij je niet alleen de mooiste plekken ontdekt, maar ook je collega’s op een compleet nieuwe manier leert kennen. Lekker weer? Kies dan voor een Floating Dinner, waar je al dobberend door de grachten geniet van een afwisselend driegangendiner of misschien toch liever iets actiefs? Spring dan op een solex en ontdek het prachtige Utrechtse landschap op een unieke manier.

Voor elk(e) groep en budget

Of je nu met een klein team van 10 personen of een grote groep van 250 mensen komt, wij hebben een uitje dat past. En het mooiste? We kunnen alles op maat maken, zodat jouw dag precies wordt zoals jij het voor ogen hebt.

Dus, waar wacht je nog op? Duik in ons aanbod en kom erachter welke uitjes het beste bij jullie passen. Hier vind je alles wat je nodig hebt om van jouw volgende uitje een daverend succes te maken!

Jesse is jouw Utrecht expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Utrecht en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief