Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De beste feestlocaties in Utrecht

Feestlocaties

Op zoek naar de crème de la crème van feestlocaties in Utrecht? Zoek niet verder! Puur* Utrecht biedt een aantal bijzondere locaties die gegarandeerd indruk maken op je gasten. Hier zijn de uitschieters:

Leestijd: 4 minuten

1. Leeuwenbergh

Een unieke combinatie van 16e-eeuw gotische locatie ligt aan de Singel in het hart van Utrecht en biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk event. Van intieme binnentuinen tot high-tech filmregistraties, Leeuwenbergh heeft het allemaal.

2. Het Muntgebouw

Stap binnen in een prachtig stukje historie. Het Muntgebouw biedt ruimte voor zowel kleine als grote groepen (tot 1000 personen!) en dat allemaal op een iconische locatie. Denk aan indrukwekkende trapportalen, hoge gangen en een unieke sfeer die jouw feest direct naar een hoger niveau tilt.

3. TivoliVredenburg

Dit bekende poppodium is niet alleen voor concerten, maar ook een epische plek voor jouw volgende bedrijfsfeest of evenement. Hoe cool is het om een feestje te organiseren op een plek waar artiesten als Prince en The Red Hot Chili Peppers ooit hebben gestaan?

Feestlocaties

4. DeFabrique

Voor een industriële look en feel zit je helemaal goed bij DeFabrique. Deze oude mengvoederfabriek aan de rand van Utrecht combineert industriële charme met moderne faciliteiten. Perfect voor als je op zoek bent naar iets anders dan de standaar feestzaal.

5. Bar Josefien

Een gezellig en compleet café in het hart van Utrecht. Perfect voor een intiem feestje of borrel met collega’s. Het is een geweldige plek voor wie van een informele en warme sfeer houdt.

Feestlocaties

6. Restaurant het Oude Tolhuys

Heb je liever een wat traditionelere locatie? Het Oude Tolhuys biedt een gastvrij sfeer in een prachtig oud pand, ideaal voor zowel kleine als grote groepen.

Of je nu een groot bedrijfsfeest wil organiseren of een intiem event met vrienden, Utrecht heeft voor ieder wat wils. Met de diversiteit aan locaties die Puur* Utrecht aanbiedt, zit je altijd goed. Organiseer je volgende feest en laat iedereen nog weken napraten!

Jesse is jouw Utrecht expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Utrecht en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief