Op 26 januari is er een verhaaldiner In De Ruimte: eten met een verhaal, met beleving. Het verhaaldiner heeft drie gangen met heerlijk eten en drie prikkelende verhalen tussendoor. Tijdens deze fijne avond is er natuurlijk tijd om te kletsen met je buren. Want wij houden van gezelligheid! Thema van dit verhaaldiner is ‘Van Spaanse costa tot Hollandse kost’. Tijdens deze editie van het verhaaldiner zijn er belevenissen in Barcelona en er komt een schrijver langs. Hij vertelt over een Utrecht van lang, lang geleden.
Organisatoren van het verhaaldiner Utrecht zijn Anneke Laverman en Mieke Souverein.
De verhalen zijn gecombineerd met heerlijk eten. De heren van Troost en Proost bereiden dit geurige eten, zodat wij al je zintuigen prikkelen. Ook voor vegetariërs!Prijs 39 euro inclusief drankjes en BTW.
Aanvangstijd is 18:30 uur.
Schrijf je in en kijk of er nog plek is op zaterdag 26 januari: mail naar verhaaldiner@gmail.com.