Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

5 unieke uitjes in Utrecht

Uitjes Utrecht

Ben je toe aan een dagje uit in Utrecht, maar wil je eens wat anders dan de standaard stadswandeling? Puur* Utrecht heeft precies wat je zoekt! Van een gezellige borrelboot tot spannende citygames, hier zijn vijf uitjes waarmee je Utrecht écht op een andere manier leert kennen. 

Leestijd: 3 minuten

1. Walking & floating dinner

Wandelen  door de mooie straten van Utrecht, genieten van het uitzicht vanaf de gracht én smullen van een driegangenmenu? Dat kan met het Walking & Floating Dinner. Wandel van restaurant naar restaurant terwijl je gids de leukste verhalen vertelt. Tussendoor hop je op de boot voor een ontspannen vaart.

2. De Utrecht challenge

Zin in wat actie? Doe mee aan De Utrecht Challenge! Dit is niet zomaar een speurtocht, dit is pure adrenaline. Samen met je team ren je door de stad, beantwoord je pittige vragen en voer je opdrachten uit. Ga je voor de winst of blijf je liever hangen op een terras?

3. Borrelboot

Stap op de Borrelboot en vaar door de herkenbare grachten van Utrecht terwijl je geniet van een drankje. Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon omdat het kan. Je hoeft alleen maar achterover te leunen en de kapitein regelt de rest.

4. The Great Escape

Dit is geen gewone escape room. The Great Escape brengt het avontuur naar buiten! Los puzzels op, werk samen met je team en probeer binnen de tijd te ontsnappen uit de stad. Een perfecte mix van spanning, competitie en fun!

5. Citygame Utrecht

Wil je nóg meer actie? De Citygame Utrecht is een tablet-based spel waarbij je tegen andere teams strijd in het centrum van Utrecht. Strategie, sabotage en een beetje geluk zijn de sleutels tot de overwinning. Zin in een uitdaging?

Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, Puur* Utrecht heeft voor ieder wat wils. Ontdek de plekken van de Domstad  en beleef een dag om nooit te vergeten!

Jesse is jouw Utrecht expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Utrecht en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief